ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

بهترین سایت های آموزش رایگان فارکس | مرجع آموزش فارکس کیست؟

زمان مطالعه 5 دقیقه
آخرین بروزرسانی 17 مرداد 1402
فارکس   admin
زمان انتشار 14 تیر 1401
بهترین سایت های آموزش رایگان فارکس | مرجع آموزش فارکس کیست؟

بهترین سایت آموزش رایگان فارکس، موضوعی است که قصد داریم در این مقاله مهم به آن بپردازیم. وجود آموزش‌های رایگان فارکس آن هم به شکلی اصولی و کاربردی، نیاز افراد بسیاری است که قصد فعالیت در بزرگترین بازار مالی دنیا یعنی فارکس را دارند. در ادامه به معرفی مهمترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس می‌پردازیم و جزئیات مربوط به این سایت‌های آموزشی را بررسی می‌کنیم.

لیست سایت‌های آموزش رایگان فارکس

در این قسمت لیست بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس را معرفی می‌کنیم و در ادامه محتوای این سایت‌ها را بررسی و سطح آموزشی هر کدام را بیان می کنیم تا شما بتوانید با توجه به سطح خود از مطالب این سایت‌ها استفاده کنید.

لیست سایت‌های آموزش رایگان فارکس

۱- سایت آموزش بورس (amoozesh-boors)

بهترین سایت رایگان آموزش فارکس به زبان فارسی، سایت آموزش بورس است که با هدف آموزش حرفه‌ای بورس و فارکس به شکلی ساده و قابل فهم برای همگان راه اندازی شده است. آموزش رایگان فارکس در سایت آموزش بورس از ابتدایی‌ترین مفاهیم پایه در بازار فارکس شروع شده و تمام بحث‌های مربوط به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال در این بازار را به صورت گسترده پوشش داده است. البته این آموزش‌ها به همین جا ختم نمی‌شوند شما می‌توانید با استفاده از مطالب موجود در سایت به تکنیک‌های مدیریت سرمایه و ریسک هم تسلط پیدا کنید.

یکی از نکات مهمی که سایت ما را از دیگر سایت‌های مشابه متمایز کرده است، وجود مقالات کاربردی رایگان است. پیشنهاد می‌کنیم تمام مقالات را مطالعه کنید چون هم با مفاهیم فارکس آشنا می‌شوید هم با نحوه کار با اندیکاتورها. البته در متن این مقالات استراتژی‌های معاملاتی هم معرفی شده‌اند.

  • مهمترین ویژگی سایت آموزش بورس این است که مطالب مربوط به فارکس و بورس در آن به زبانی ساده توضیح داده شده‌اند.
  • با مراجعه به قسمت مقالات می‌توانید به تفکیک مقالات مربوط به فارکس، بورس ایران، ارز دیجیتال و ثروت آفرینی را مشاهده کنید.
  • مطالب مهم فارکس در قالب ویدئوهای آموزشی رایگان در اختیار عموم قرار دارد.
  • در سایت آموزش بورس دوره‌های پیشرفته فارکس و اقتصاد کلان هم برای کسانی که قصد حرفه‌ای شدن در بازار فارکس و بورس را دارند، وجود دارد.

ورود به دوره های کاربردی و جامع فارکس سایت آموزش بورس:

آموزش رایگان فارکس سایت آموزش بورس

دوره جامع فارکس سایت آموزش بورس

« سرمایه گذاری مهمترین مهارتی هست که هر کسی در زندگی باید آن را بیاموزد.»

هومن مقراضی

۲- سایت بلومبرگ (Bloomberg)

سایت بلومبرگ (Bloomberg)

در ادامه مبحث بهترین سایت آموزش رایگان فارکس باید به سایت‌های خبری مهم بازار فارکس اشاره کنیم. همان طور که می‌دانید تحلیل فاندامنتال بخش مهمی از آموزش فارکس است. برای انجام این تحلیل شما به عنوان یک تریدر نیاز دارید تا از یک سایت مرجع، اخبار مهم فارکس را پیگیری کنید. بهترین سایت خبری فارکس، سایت بلومبرگ است که یکی از معتبرترین سایت‌ها در زمینه انتشار داده‌های اقتصادی و اخبار مهم در قرن 21 به حساب می‌آید.

مشاهده بیشتر: استراتژی فارکس

  • با استفاده از سایت بلومبرگ می‌توانید به اخبار فارکس و داده‌های مربوط به ارزها دسترسی داشته باشید.
  • با ساخت یک حساب کاربری رایگان در سایت بلومبرگ می‌توانید بیشتر مقالات آن را مطالعه کنید.
  • با پرداخت اشتراک می‌توانید به مقالات بیشتر، پخش زنده تلویزیون بلومبرگ، دسترسی سریع و کامل به جدیدترین اخبار آنی بلومبرگ، ویدئوها و پوشش زنده قیمت‌های آغازی و پایانی در بازارها دسترسی داشته باشید.
  • علاوه بر این می‌توانید با پرداخت اشتراک به پادکست‌ها و نسخه‌های صوتی مقاله های بلومبرگ هم دسترسی داشته باشید.
  • گرچه بسیاری از مزایای سایت بلومبرگ در گرو پرداخت اشتراک ماهانه یا سالانه است اما با ساخت اکانت رایگان هم می‌توان از مطالب و مقالات رایگان بلومبرگ، استفاده‌های زیادی کرد.

 ورود به سایت بلومبرگ

«بُرد یا باخت. هر کس هر چیزی را که می‌خواهد از بازار می‌گیرد. به نظر می‌رسد برخی افراد فقط دوست دارند ببازند. پس آن‌ها با از دست دادن پول برنده می‌شوند.»

اِد سِیکوتا

۳- سایت بیبی پیپز (Babypips)

سایت بیبی پیپز یکی از بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس است که مطالب موجود در آن به زبانی ساده و برای مخاطبان مبتدی فارکس نوشته شده است. در این ساعت یک دوره فارکس برای مبتدیان وجود دارد. علاوه بر این در سایت بیبی پیپز می‌توانید به مطالب آموزشی رایگان در مورد فارکس، تحلیل جفت ارزها، تقویم اقتصادی فارکس، ابزارهای مربوط به محاسبه پیپ، ساعت فارکس و... دسترسی داشته باشید.

  • مهمترین قسمتِ آموزش رایگان فارکس در این سایت، قسمت دانشکده پیپسولوژی (School of Pipsology) است. همان طور که از نام آن پیداست، آموزش فارکس در این دوره با لحن ساده و شیطنت آمیزی ارائه شده است.
  • مهمترین ابزارها و ماشین حساب‌های رایگان فارکس که در سایت بیبی پیپز وجود دارند عبارتند از: ماشین حساب محاسبه پیپ، حجم معامله، سود و ضرر، پیوت پوینت‌ها و ساعات معامله فارکس.
  • تحلیل جفت ارزها در این سایت کاملا به روز است و می‌تواند ایده‌های مناسبی برای معامله کردن در فارکس در اختیار شما قرار دهد.

ورود به سایت بیبی پیپز

۴- سایت فارکس فکتوری (ForexFactory)

یکی دیگر از بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس، فارکس فکتوری است. سایت فارکس فکتوری یکی از پرکاربردترین سایت‌هایی است که معامله گران فارکس از آن استفاده می‌کنند. اخبار اقتصادی موجود در این سایت، رایگان و به روز هستند و از نظر میزان اهمیت درجه بندی شده‌اند. البته برای آموزش فارکس نمی‌توانید از این سایت استفاده کنید ولی بررسی اخبار و تحلیل فاندامنتال به صورت رایگان، استفاده از این سایت به شدت پیشنهاد می‌شود. با ساخت اکانت در سایت فارکس فکتوری می‌توانید از تمام امکانات این سایت که به صورت رایگان ارائه می‌شوند، استفاده کنید.

از مهمترین ویژگی‌های این سایت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در بخش بروکرها، می‌توانید لیستی از بروکرهای معتبر فارکس به همراه جزئیات مربوط به آن‌ها را مشاهده کنید.
  • در قسمت بازار یا مارکت می‌توانید به قیمت جفت ارزها و نمودار آن‌ها دسترسی داشته باشید.
  • در قسمت تقویم اقتصادی، مهم‌ترین و جدیدترین داده‌های اقتصادی منتشر شده را مشاهده خواهید کرد.
  • در قسمت اخبار، به جدیدترین اخبار اقتصادی کل دنیا دسترسی خواهید داشت.
  • در قسمت معاملات می‌توانید شرح دقیق معاملات تریدرهای فارکس که عضو فارکس فکتوری هستند را مشاهده کرده و از تجربیات آن‌ها به نفع خود استفاده کنید.
  •  در قسمت فروم به گفتگو با سایر کاربران دسترسی خواهید داشت و می‌توانید مشکلات خود را به راحتی با مطرح کردن در این فروم‌ها حل کنید.

سایت رایگان فارکس فکتوری امکانات بیشماری دارد که امکان توضیح همه آن‌ها در این مقاله نمی‌گنجد اما شما می‌توانید برای آشنایی کامل با این سایت و نحوه استفاده از قابلیت‌های بیشمار آن به این مقاله رجوع کنید.

ورود به سایت فارکس فکتوری

۵- سایت اینوستوپدیا (Investopedia)

سایت اینوستوپدیا، یکی از بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس است که مرجع معتبر و مناسبی برای یادگیری فارکس به حساب می‌آید. برخلاف سایت بیبی پیپز که در آن تمام مطالب به زبان ساده نوشته شده‌اند برای استفاده از مقالات این سایت باید از قبل با فارکس آشنایی داشته باشید.

پیشنهاد ویژه: بررسی آموزش جامع اقتصاد کلان

  • در سایت آموزش رایگان فارکس اینوستوپدیا مقالات جامعی در مورد فارکس وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
  • در این سایت دوره‌های آموزشی فارکس هم وجود دارند. البته برای استفاده از این دوره‌ها باید هزینه مربوط به آن‌ها را بپردازید.
  • اخبار مهم سیاسی و اقتصادی مربوط به بازارهای مالی را می‌توانید از طریق این سایت هم دنبال کنید اما در این مورد فارکس فکتوری و بلومبرگ سایت‌های بهتری هستند.

ورود به سایت اینوستو پدیا

۶- سایت اف ایکس استریت (FXStreet)

سایت اف ایکس استریت (FXStreet)

یکی از بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس، سایت اف ایکس استریت است. FXStreet بیشتر یک سایت خبری فارکس در نظر گرفته می‌شود اما شما می‌توانید با مراجعه به قسمت آموزشی این سایت از مقالات آموزشی این وبسایت که توسط تریدرهای حرفه‌ای این بازار تهیه شده‌اند، استفاده کنید. با استفاده از این سایت می‌توانید به موارد زیر دسترسی داشته باشید:

  • اخبار مهم اقتصادی، تحلیل‌های مربوط به جفت ارزها، بروکرهای معتبر، اسپردهای لحظه‌ای، تقویم اقتصادی و آموزش فارکس بخش‌های مختلف سایت اف ایکس استریت را تشکیل می‌دهند.
  • در برخی موارد با اکانت رایگان این سایت می‌توانید از سیگنال‌های این سایت استفاده کنید اما در بیشتر موارد، سیگنال‌ها مخصوص کاربران پریمیوم این سایت است (کاربرانی که برای عضویت در این سایت، مبلغ مشخصی پرداخت می‌کنند).
  • مقالات رایگان آموزش فارکس این سایت برای سطح مبتدی تا پیشرفته مناسب است.
  • امکان دسترسی به چارت‌های قیمتی هم در این سایت فراهم شده است. نکته جالب این جاست که شما می‌توانید از ۴ چارت در صفحه به صورت همزمان استفاده کنید.

ورود به سایت اف ایکس استریت

۷- سایت تریدینگ ویو (TradingView)

سایت رایگان تریدینگ ویو یکی از بهترین سایت‌ها برای آموزش رایگان فارکس است. این پلتفرم تحلیلی با داشتن اندیکاتورها و ابزارهای ترسیمی بیشمار به پلتفرم شماره یک اکثر معامله گران دنیا تبدیل شده است. شما می‌توانید با استفاده از چارت‌های قیمتی در این وب سایت، کار تمرین تحلیل تکنیکال و آموزش فارکس را به صورت رایگان انجام دهید. از مهمترین ویژگی‌های این سایت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با ساخت اکانت رایگان در سایت تریدینگ ویو می‌توانید به تمام امکاناتی که یک تریدر حرفه‌ای برای معامله کردن به آن‌ها نیاز دارد، دسترسی داشته باشید.
  • در بخش تقویم اقتصادی این سایت نیز می‌توانید مهمترین داده‌های اقتصادی منتشر شده را ببینید و حتی آیکون مربوط به آن‌ها را روی نمودار قرار دهید.
  • تریدینگ ویو شبکه گسترده‌ای از کاربران بازارهای مالی ایجاد کرده است. شبکه‌ای که هم می‌توانید از آموزش‌های رایگان آن‌ها استفاده کنید و هم در بستر پلتفرم تریدینگ ویو با آن‌ها چت و گفتگو کنید.
  • برای استفاده از امکاناتی مثل نمایش همزمان چند چارت در صفحه باید از سایر اکانت‌های تریدینگ ویو که نیاز به پرداخت حق اشتراک دارد، استفاده کنید.

معرفی امکانات بیشمار سایت آموزش رایگان فارکس تریدینگ ویو (البته با استفاده از این سایت می‌توان از چارت‌های قیمتی در سایر بازارهای مالی هم استفاده کرد) در این مقاله نمی‌گنجد اما شما برای آموزش تریدینگ ویو و نحوه کار با اندیکاتورها و سایر ابزارهای آن می‌توانید، از این مقاله استفاده کنید.

ورود به سایت تریدینگ ویو

۸- سایت اینوستینگ دات کام (Investing.com)

در ادامه بحث معرفی بهترین سایت آموزش رایگان فارکس نوبت به سایت اینوستینگ دات کام می‌رسد. این سایت یکی از سایت‌های آموزشی و خبری در حوزه فارکس است که همه افراد می‌توانند از مطالب موجود در آن به صورت رایگان استفاده کنند.

  • در این سایت اطلاعات مربوط به جفت ارزها، شاخص‌ها، کالاها، ارزهای دیجیتال، سهام و... به صورت دسته بندی شده قرار دارند. با انتخاب هر کدام از نمادهای معاملاتی در این وبسایت می‌توانید هم به نمودار قیمت آن برای تحلیل تکنیکال دسترسی داشته باشید و هم از آخرین اخبار مربوط به آن مطلع شوید.
  • یکی از نکات جالب سایت آموزش رایگان فارکس اینوستینگ این است که با استفاده از بخش تکنیکال این سایت می‌توانید انواع سیگنال‌ها در انواع نمادهای معاملاتی را ببینید. سیگنال خرید و فروش جفت ارزها با استفاده از ابزارها و اندیکاتورهایی مثل فیبوناچی، RSI و... مشخص شده‌اند.
  • تقویم اقتصادی، معرفی بروکرها، تحلیل بازار و ابزارها از دیگر بخش‌های این سایت هستند.
  • با استفاده از بخش ابزارها در این سایتِ رایگان آموزش فارکس می‌توانید به ابزارهای بسیار کاربردی که برای محاسبه میزان همبستگی جفت ارزها، نوسانات، پیوت پوینت‌ها، میزان سود و ضرر و... ساخته شده‌اند، دسترسی داشته باشید.

ورود به سایت اینوستینگ دات کام

۹- سایت دیلی اف ایکس (DailyFX)

سایت دیلی اف ایکس (DailyFX)

سایت دیلی اف ایکس یکی از سایت‌های معروف درباره اخبار فارکس و تقویم اقتصادی است. دیلی اف ایکس توسط بروکر IG که دفتر مرکزی آن در لندن است، راه اندازی شده است. مطالب این سایت به صورت رایگان در اختیار همه قرار دارد و شما می‌توانید هم برای تحلیل بنیادی و هم تحلیل تکنیکال رایگان فارکس از اطلاعات موجود در این سایت معتبر استفاده کنید.

  • در بخش اخبار بازار می‌توانید به اخبار مهم، اخبار لحظه‌ای بازار فارکس، پیش بینی آینده قیمت‌ها در فارکس و تحلیل‌های قیمت جفت ارزها، طلا، نفت و... دسترسی داشته باشید.
  • در بخش استراتژی‌های معاملاتی می‌توانید سنتیمنت بازار، مناطق حمایت و مقاومت، پیوت پوینت‌ها و خلاصه‌ای از این موارد را مشاهده کنید.
  • در قسمت داده‌های بازار می‌توانید به مهمترین اطلاعات و داده‌های جفت ارزها، کامودیتی ها، شاخص ها و ارزهای دیجیتال دسترسی داشته باشید.
  • در قسمت تقویم به تقویم اقتصادی و تقویم بانک مرکزی دسترسی خواهید داشت و می‌توانید مهمترین اخبار اقتصادی را به همراه درجه اهمیت شان مشاهده کنید.
  • در بخش آموزشی می‌توانید به آموزش رایگان فارکس، کامودیتی و سهام در قالب مقالات و وبینار دسترسی داشته باشید. این آموزش‌ها بیشتر برای مبتدیان مناسب هستند.

ورود به سایت دیلی اف ایکس

۱۰- سایت فارکس دات کام (Forex.com)

سایت فارکس دات کام (Forex.com)

بروکر فارکس دات کام یکی از قدیمیترین بروکرهای فارکس است که در سال 2001 میلادی تاسیس شده است‌ و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. البته ناگفته نماند که بعضی از افراد نا آشنا به بازار فارکس گمان می‌کنند این سایت متعلق به بازار فارکس است در صورتی که فارکس به خودی خود سایتی ندارد (در انتهای مقاله راجع به این موضوع بیشتر توضیح داده‌ایم).

مشاهده بیشتر: دوره کوچینگ ترید و ساخت استراتژی معاملاتی فارکس در آموزش پیشرفته فارکس

 سایت این بروکر یکی از منابع معتبر آموزش رایگان فارکس است که معامله گران سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته می‌توانند از آموزش‌های مربوط به تحلیل تکنیکال، فاندامنتال، استراتژی‌های معاملاتی و مدیریت ریسک آن استفاده کنند.

  • علاوه بر آموزش رایگان فارکس، اخبار مهم فارکس و تحلیل مربوط به دارایی‌های مالی در این وبسایت وجود دارد.
  • دوره‌های آموزشی مختلفی در وبسایت فارکس دات کام وجود دارند که از میان آن‌ها می‌توان به دوره کامودیتی‌ها ،شاخص‌ها و سهام، تحلیل تکنیکال پیشرفته، فارکس، تحلیل بنیادی و... اشاره کرد.
  • با استفاده از این سایت می‌توانید از آموزش‌های رایگان پلتفرم‌های معاملاتی بروکر فارکس دات کام هم استفاده کنید.

ورود به سایت فارکس دات کام

۱۱- سایت پترن سایت دات کام (ThePatternSite.com)

برای انتخاب بهترین سایت آموزش رایگان فارکس، به سایت‌های زیادی اشاره کردیم که در عین آموزش فارکس اخبار به روز این بازار و تحلیل‌های مختلفی از روند قیمت نیز ارائه می‌دادند اما در ادامه می‌خواهیم به سایتی اشاره کردیم که برای آموزش رایگان تحلیل تکنیکال می‌توانید از آن استفاده کنید. پترن سایت دات کام، سایتی است که به یکی از معروفترین معامله گران جهان یعنی توماس بولکوفسکی تعلق دارد.

  • افراد مبتدی تا پیشرفته در فارکس می‌توانند از آموزش‌های رایگان این سایت استفاده کنند.
  • در این سایت به مطالبی مثل الگوهای چارتی، امواج الیوت، تحلیل فاندامنتال، اندیکاتورها و... دسترسی خواهید داشت.

لینک ورود به سایت پترن سایت دات کام

۱۲- سایت ال بروکس (brookstradingcourse)

سایت ال بروکس یکی دیگر از بهترین سایت‌های آموزش رایگان فارکس است. ال بروکس یکی از تحلیلگران معروف تحلیل تکنیکال است که کتاب‌های مهمی درباره این موضوع هم نوشته است. البته دوره‌های آموزشی‌ای که ال بروکس در این سایت ارائه کرده شامل پرداخت هزینه می‌شوند اما شما می‌توانید با هدف آموزش فارکس از تحلیل‌های مختلف به روزی که در این سایت به رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است، استفاده کنید.

  • به جز تحلیل جفت ارزها می‌توانید از ویدئوهای رایگان آموزش فارکس که در این سایت قرار گرفته هم استفاده کنید.
  • با استفاده از فروم سایت می‌توانید سوالات خود را مطرح کنید. هر چند که این فروم به پای فروم سایت فارکس فکتوری نمی‌رسد.
  • در قسمت «Learn to Trade» این سایت می‌توانید مقالات مفید رایگانی درباره تحلیل تکنیکال پیدا کنید.
  • در همین قسمت ال بروکس سِتاپ معاملاتی خود را معرفی کرده است. آشنایی با ستاپ معاملاتی تریدرهای حرفه‌ای فارکس می‌تواند شما را به تریدر بهتری تبدیل کند.

ورود به سایت ال بروکس

۱۳- سایت نیال فولر (Learn to Trade the Market)

سایت نیال فولر (Learn to Trade the Market)

در رابطه با موضوع بهترین سایت آموزش فارکس می‌توان به سایت Learn to Trade the Market  اشاره کرد. این سایت متعلق به یکی از تریدرهای حرفه‌ای فارکس به نام نیال فولر (Nial Fuller) است. هر چند مطالب این سایت به روز نیستند ولی شما می‌توانید از مقالات و ویدئوهای آموزشی رایگان این سایت استفاده کنید.

  • اگر سطح آشنایی شما با فارکس متوسط است می‌توانید از مطالب آموزشی رایگان این سایت استفاده کنید.
  • استفاده از دوره‌های حرفه‌ای آموزش فارکس در این سایت نیاز به پرداخت هزینه دارد.
  • یکی از مهمترین قسمت‌های این سایت، ایده‌های معامله گری و استراتژی‌های معاملاتی است. در این بخش‌ها می‌توانید استراتژی‌های معاملاتی این تریدر را با جزئیات کامل مشاهده کنید.

لینک ورود به سایت Learn to Trade the Market

۱۴- سایت پاراکِرو (Paracurve)

در ادامه بحث معرفی بهترین سایت آموزش رایگان فارکس باید به سایت پاراکرو هم اشاره کنیم. در این سایت کمتر شناخته شده، مقالات مهمی درباره فارکس و نحوه معامله گری به صورت رایگان در اختیار همگان قرار گرفته است. کسانی که با بازار فارکس در حد متوسط آشنایی دارند می‌توانند از مطالب این سایت استفاده کنند.

  • در این سایت می‌توانید استراتژی‌های معاملاتی و الگوهای چارتی پیشرفته یا همان چارت پترن‌ها را یاد بگیرید.
  • البته سایت پاراکرو مطالب و تحلیل های به روزی ارائه نمی‌دهد با این حال در این سایت مطالب آموزشی مفیدی به رایگان در اختیار علاقه مندان فارکس قرار گرفته است.

لینک ورود به سایت پاراکِرو

۱۵- سایت ای تورو (eToro)

ای تورو، یک بروکر است که دارایی‌های مختلف مالی را برای سرمایه گذاری در اختیار مشتریانش قرار می‌دهد. با این حال این سایت یک قسمت آموزشی دارد که آموزش رایگان فارکس و سایر بازارهای مالی  را در دستور کار خود قرار داده است.

البته این مجموعه آموزش‌های حضوری هم ارائه می‌دهد. مدرس این کلاس‌های آموزشی هنری وارد (Henry Ward) است. وارد تریدری حرفه‌ای است که بیش از 10 سال سابقه کار در بازارهای مالی را دارد. هر چند دوره‌های حضوری، کاربردی برای ایرانیان ندارد پس بهتر است سراغ محتویات آموزشی این سایت برویم.

  • مطالب آموزشی این سایت علاوه بر فارکس، شامل سهام و ارزهای دیجیتال نیز می‌شود.
  • آموزش‌های ارائه شده در این سایت در دو دسته بندی مبتدی و پیشرفته قرار گرفته‌اند اما این آموزش‌ها بیشتر برای مبتدیان مناسب است.
  • آموزش‌های سایت ای تورو در قالب ویدئو، پادکست و وبینار به صورت رایگان در اختیار همگان قرار دارند.
  • مهمترین قسمت آموزش‌های سایت ای تورو مربوط به روان شناسی تریدرهاست. این قسمت به شما کمک می‌کند تا بتوانید سبک معاملاتی خود را با توجه به ویژگی‌های شخصی خود انتخاب کنید.

ورود به  قسمت آموزشی سایت ای تورو

۱۶- سایت یودِمی (Udemy)

در انتهای مقاله پیشنهاد بهترین سایت آموزش رایگان فارکس به سایت یودمی اشاره می‌کنیم. هر چند این سایت به صورت تخصصی برای آموزش فارکس ساخته نشده است. یودمی وبسایتی مرجع برای آموزش‌های ویدئویی رایگان و پولی محسوب می‌شود.

در این سایت آموزش‌های رایگان زیادی برای فارکس وجود دارد. البته برای استفاده از برخی دوره‌های آموزشی خاص باید آن‌ها را بخرید. کیفیت آموزش‌های رایگان فارکس ارائه شده در این وبسایت چندان بالا نیست و ما پیشنهاد می‌کنیم که مخصوصا اگر تازه کار هستید، از دیگر سایت‌های معتبر آموزش رایگان فارکس مثل بیبی پیپز و اف ایکس استریت استفاده کنید.

ورود به قسمت آموزش فارکس سایت یودمی

سایت فارکس

افرادی که به تازگی با بازار جفت ارزهای فارکس آشنا شده‌اند مدام به دنبال سایت فارکس می‌گردند. برای این که این سوء تفاهم برطرف شود باید بگوییم فارکس بازاری غیرمتمرکز است که دسترسی به آن از طریق یک شبکه ارتباطات الکترونیکی در سرتاسر جهان صورت می‌گیرد، بنابراین بازار فارکس سایتی مخصوص به خود ندارد چون توسط یک نهاد متمرکز اداره نمی‌شود.

البته با جستجوی عبارت سایت فارکس ممکن است به نمودارها و سایت‌هایی که این چارت‌ها را ارائه می‌دهند، برخورد کنید. برای دسترسی به نمودارها می‌توانید از طریق پلتفرم معاملاتی بروکر خود که در بیشتر مواقع متاتریدر ۴ است استفاده کرده یا به بزرگترین سایت ارائه دهنده چارت های قیمتی یعنی تریدینگ ویو مراجعه کنید. اگر با بروکر و نحوه انتخاب آن آشنایی ندارید، می توانید از این مقاله استفاده کنید.

استفاده از بهترین سایت آموزش رایگان فارکس یکی از روش‌های مناسب برای شروع کار در فارکس است. البته بهتر است استفاده از این آموزش‌ها با تمرین همراه باشد تا بتوانید به شکلی عملی و کاربردی معامله کردن در بازار بزرگ فارکس را یاد بگیرید.

سوالات متداول

۱- بهترین سایت آموزش رایگان فارکس به زبان فارسی چه سایتی است؟

سایت آموزش بورس جز بهترین سایت‌هایی است که مطالب آموزشی فارکس را به صورت رایگان و به زبانی ساده و قابل فهم توضیح داده است.

۲- بهترین سایت رایگان اخبار فارکس چیست؟

برای پیگیری اخبار فارکس و سایر بازارهای مالی می‌توانید از اخبار به روز سایت بلومبرگ استفاده کنید.

۳- بهترین فروم رایگان فارکس در چه سایتی وجود دارد؟

فروم موجود در سایت فارکس فکتوری یکی از بهترین فروم‌های موجود در دنیاست که کاربران با استفاده از آن جواب سوالات خود را با همکاری دیگر کاربران می‌گیرند.

۴- بهترین سایت آموزش رایگان فارکس برای مبتدیان چیست؟

سایت بیبی پیپز، بهترین سایت آموزش رایگان فارکس برای مبتدیان است. امکانات این سایت و لینک ورود به آن در مقاله آورده شده است.

۵- بهترین تقویم اقتصادی فارکس در چه سایتی ارائه می شود؟

فارکس فکتوری یکی از سایت‌هایی است که بهترین تقویم اقتصادی فارکس را ارائه می‌دهد. علاوه بر این شما می‌توانید از تقویم‌های اقتصادی موجود در سایت‌های بلومبرگ، دیلی اف ایکس و سایر سایت‌هایی که در متن مقاله به تقویم اقتصادی آن‌ها اشاره شده است، استفاده کنید.

۶- بهترین پلتفرم برای آموزش رایگان فارکس و تحلیل تکنیکال چیست؟

سایت تریدینگ ویو بهترین پلتفرم تحلیلی است که عمدتا برای تحلیل تکنیکال از آن استفاده می‌شود. در متن مقاله به سایر ویژگی‌های مهم این سایت اشاره شده است.

: ارسال نظر
آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود