سوئینگ تریدینگ (Swing Trading) یک استراتژی معاملاتی محسوب می شود که برای معاملهگران مبتدی میتواند بسیار مناسب باشد، این استراتژی به دلیل وجود افق زمانی قابل کنترلی که دارد، روشی نسبتاً مناسب در بازار به شمار می رود.
به معامله گرانی که به این روش ترید یا همان معامله خود را انجام می دهند سوئینگ تریدر می گویند که این سوئینگ تریدرها در اکثر بازارهای مالی مانند فارکس، سهام و کریپتوکارنسی فعال هستند.
در ادامه این مطلب، قصد داریم تا آنچه که در مورد سوئینگ تریدینگ در بازار های مالی وجود دارد را بیان کنیم و همچنین به معرفی و آموزش روش سوئینگ تردینگ بپردازیم.
سوئینگ تریدینگ (Swing Trading) یک استراتژی معاملاتی می باشد که در آن تریدر سعی میکند در بازه زمانی کوتاه یا متوسط از نوسانات قیمت سود کسب کند و هدف اصلی در این استراتژی گرفتن نوسانات بازار در طی چند روز تا چند هفته می باشد، البته ممکن است که برخی از تریدرها معاملاتشان را بیش از این مدت نیز باز نگه دارند، اما با این حال تریدر سوئینگ نامیده میشوند.
هدف سوئینگ تریدینگ، کسب حداکثر سود از میزان نوسان حرکتی قیمت است و اگر یک روند قوی در یک تایم فریم بالاتر وجود داشته باشد، فرصتهای معاملاتی بر اساس این استراتژِی فراوان است و تریدرها میتوانند از نوسانات قیمت بیشترین استفاده را بکنند.
همچنین باید در نظر داشت که این روش در بازار های خنثی زیاد کاربردی ندارد، به این دلیل که اگر بازار به صورت خنثی حرکت کند، میزان نوسان و حجم بازار کم می باشد و پتانسیلی برای به دست آوردن سود زیاد وجود نخواهد داشت.
بزرگ ترین تفاوتی که میان این دو وجود دارد، زمان باز بودن پوزیشن های معاملاتی می باشد؛ تریدهای سوئینگ معمولا بیش از یک شبانه روز معاملاتشان طول می کشد در حالی که تریدرهای روزانه، پوزیشن های معاملاتی خود را قبل از بسته شدن بازار و قبل از اتمام یک روز کامل میبندند.
تفاوت دوم در میزان حجم معاملاتی آن ها می باشد، به صورتی که تریدرهای سوئینگ معمولا با حجم کمتری معاملات خود را انجام می دهد، در حالی که تریدرهای روزانه با حجمهای بزرگتر این کار را می کنند.
مورد بعدی میزان معاملات می باشد به این صورت که معاملهگران روزانه معاملات بیشتری نسبت به سوئینگ تریدر ها انجام می دهند و بسیار بیشتر در حال رصد بازار هستند.
و همانطور که پیش تر گفته شد، هدف سوئینگ تریدرها سودآوری از حرکات قیمتی است که مدت زیادتری طول میکشد و با توجه به این که این حرکتها بزرگتر هستند، میتوانند بازدهی قابل توجهی و راحتی با وجود تعداد معاملات کم برای یک معامله گر داشته باشند.
پیشنهاد مشاهده: دوره فارکس
برای معاملات سوئینگ تردینگ با توجه به این موضوع که هر معامله چندین روز ممکن است طول بکشد؛ بیشتر نمودارهای بلند مدتتر مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.
سوئینگ تریدرها در ابتدا از تحلیل تکنیکال برای ایجاد انواع استراتژیهای معاملاتی خود استفاده میکنند، همچنین یک سوینگ تردینگ ممکن است از تحلیل بنیادی برای بهبود تحلیل استفاده کنند، چون ممکن است اتفاقات بنیادی طی روز هایی که در معاملات هستند رخ دهد.
در این نوع استراتژی، معمولا معامله گران از تکنیکهای پرایس اکشن مانند الگوهای کندل استیک و محدودههای حمایت و مقاومت و همچنین اندیکاتورها برای انجام معاملات خود استفاده می کنند.
از پر کاربرد ترین این ابزار ها می توان به، اندیکاتور میانگین متحرک، اندیکاتور RSI و Macd، باندهای بولینگر الگوهای کلاسیک و خطوط فیبوناچی اشاره کرد.
اما در نهایت، هر تریدر سوئینگ یک طرح و استراتژی مخصوص به خود را دارد.
معمولا سوئینگ تریدر ها با نمودار های تایم فریم متوسط یا بالا کار میکنند، چون یک روند نزولی یا صعودی از تایم فریم های بالاتر تایید می شود و معمولا مهمترین تایم فریم برای سوئینگ تریدرها چارت روزانه است، ولی ممکن است معامله گران برای این که بتوانند نقطه ورود بهینه تر و بهتری را بگیرند به تایم فریم های پایین تری مثل چهار ساعته و یا یک ساعته رجوع کنند.
به عنوان مثال، شکست یک ناحیه یا الگو و یا حتی در بهترین حالت پولبک در تایم فریمهای پایینتر، میتواند سیگنالی مناسب برای ورود یا خروج از یک معامله باشد.
در این مقاله به استراتژی سوئینگ تردینگ و مزایا و معایب آن پرداختیم، از این استراتژی می توان در بازار هایی که نوسان بالایی دارند مانند بازار فارکس، ارز دیجیتال، بازار سهام استفاده کرد.
سوئینگ تریدرها بسته به نوع شخصیتشان، معمولا برای چند روز تا چند هفته در پوزیشن خود باقی میمانند.
شما دوستان عزیز می توانید دیگر مطالب در مورد استراتژی های معاملاتی را در وب سایت مجموعه آموزش ساده بورس مطالعه نمایید.
سوئینگ تریدینگ (Swing Trading) یک استراتژی معاملاتی می باشد که در آن تریدر سعی میکند در بازه زمانی کوتاه یا متوسط از نوسانات قیمت سود کسب کند وهدف اصلی در این استراتژی گرفتن نوسانات بازار در طی چند روز تا چند هفته می باشد.
پاسخ به این سوال بسته به موارد زیادی مانند: سبک زندگی یک فرد، میزان ریسک پذیری آن، میزان صبر، نحوه مدیریت معاملات و... دارد، در نتیجه بهتر است معامله گر سبکی را انتخاب کند که مناسب سبک خودش می باشد.
این سوال نیز بسته به استراتژی هر فرد ممکن است متفاوت باشد، اما به صورت کلی می توان به نواحی حمایتی و مقاومتی، الگو های کلاسیک اندیکاتورهایی نظیر RSI و Macd و خطوط فیبوناچی اشاره کرد.
کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد
این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد
نظرات :
نیما
1401-06-14تفاوت پرایس اکشن با سوئینگ تریدینگ چیه؟
مدیر وبسایت
1401-06-14درود به شما دوست عزیز، پرایس اکشن نوعی از تحلیل تکنیکال می باشد اما سوئینگ تردینگ نوعی استراتژی در بازار های مالی است.
معین
1401-08-24خیلی کامل و مفید بود ممنون از زحماتتون!
مدیر وبسایت
1401-10-25سپاس از نظر خوب شما دوست عزیز
مبینا
1401-09-01سلام به طور کلی سوئینگ تریدینگ بهتر هست یا اسکلپ؟
مدیر وبسایت
1401-12-16عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، این مورد بستگی به نوع تیپ شخصیتی هر فرد داره و هر نوع استراتژی میتونه مزایا و معایب خودش رو داشته باشه. برای اطلاع از تیپ شخصیتی خودتون پیشنهاد میکنیم از مقاله زیر استفاده کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/types-of-personality-in-financial-markets
شکیبا
1401-10-05در سوئینگ تریدینگ از چه ابزارها و اندیکاتوری بهتره استفاده کنیم؟
مدیر وبسایت
1402-01-05عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، برای معاملات سوئینگ میتونید از انواع ابزارها و اندیکاتور ها استفاده کنید و این موضوع بستگی به استراتژی معاملاتی خودتون داره اما ما در استراتژی جامع معاملاتی از اندیکاتورهایی مثل مکدی، RSI و ... به همراه مباحث مهمی چون پرایس اکشن و سایر ابزارها استفاده میکنیم که میتونید اط طزیق لینک زیر در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/strategy
navid3
1401-11-17سلام منظور از سوئینگ لول چیه ممنون میشم توضیح بدید!
مدیر وبسایت
1402-01-20عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، در واقع زمانی که شاهد یک روند هستیم، معمولا به دنبال این هستیم که سقفهایی بالاتر از سقف قبلی و کفهایی بالاتر از کف قبلی مشاهده کنیم و در روند نزولی بالعکس که هر کدام از این سطوح یک لول محسوب میشود.
NAZI
1401-12-25سلام تفاوت سوئینگ و پیوت چیه؟
مدیر وبسایت
1402-02-05عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، پیوت یا سوینگ به نقاطی از بازار می گویند که بازار تغییر مسیر داده که این تغییر مسیر میتواند منجر به ایجاد تغییر روند و یا موجب تغییر روند موقتی گردند .
KAMRAN
1402-01-17با سلام سوئینگ تریدینگ در چه بازارهایی استفاده میشود؟
مدیر وبسایت
1402-02-09عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، سوئینگ تریدینگ نوعی استراتژی معاملاتی است که میتوان آن را در انواع بازارها استفاده کرد.
بهاره
1402-01-21با سلام ترکیب سوئینگ تریدینگ با پرایس اکشن مقدور هست؟
مدیر وبسایت
1402-02-10عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، پرایس اکشن یکی از عوامل مهم در تحلیل تکنیکال هست و از پرایس اکشن میتوان در اکثر استراتژی های معاملاتی استفاده کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد میشه تا مقاله زیر را مطالعه نمایید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/preliminary-price-action
masoud
1402-01-24چه تفاوتی بین سوئینگ تریدینگ و معاملات روزانه وجود دارد؟
مدیر وبسایت
1402-02-13عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، مهم ترین تفاوت بین معاملات سوئینگ و روزانه این است که در معاملات روزانه، معامله گران در طول روز چندین خرید و فروش می کنند اما معامله گران سوئینگ معاملات خود را در یک بازه زمانی بزرگتر (معمولاً بین دو روز تا چند هفته) انجام میدهند.
فراهانی
1402-01-28با سلام برای سوئینگ تردینگ نیاز به تحلیل فاندامنتال هم هست؟
مدیر وبسایت
1402-02-15عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، بله برای انجام معامله در بازار به خصوص معاملات سوئینگ تحلیل فاندامنتال میتواند میزان دقت معاملات را بیشتر کند. برای مثال، اگر یک تریدر سوئینگ در نمودار یک دارایی روند نزولی (خرسی) مشاهده کند، میتواند از تحلیل فاندامنتال نیز برای تایید این روند استفاده کند.
ایرانی
1402-02-12سلام و خسته نباشید میشه توضیح بدید منظور از سوینگ لول چیه؟
مدیر وبسایت
1402-03-04به صورت کلی سوئینگ لول زمانی رخ میدهد که به عنوان مثال شاهد یک روند رو به رشد هستیم و به دنبال این هستیم که سقفهایی بالاتر از سقف قبلی و کفهایی بالاتر از کف قبلی مشاهده کنیم. اما زمانی میرسد که در انتهای یک روند صعودی، سقفی ساخته میشود که به اندازهی سقف قبلی بالا نرفته است.
ManijehBostani
1402-06-02سلام ممنون میشم که تفاوت معاملات نوسانی و معاملات روزانه رو توضیح بدید؟
مدیر وبسایت
1402-07-22با سلام و احترام فراوان خدمت شما دوست عزیز، تفاوت اصلی میان این دو نوع معاملات در مدت زمان نگهداشتن موقعیت معاملاتی و ریسکهای مرتبط با هر کدام است. معاملات نوسانی مدت زمان طولانیتری دارند و معمولاً ریسک آنها کمتر است، در حالی که معاملات روزانه کوتاهمدتتر هستند و ریسکهای بیشتری را ممکن است دربرگیرند. انتخاب میان این دو نوع معاملات بستگی به سبک معاملاتی و ترجیحات معاملهگر دارد.