نفت یکی از منابع طبیعی ارزشمند در دنیاست که تجدید ناپذیر است و روز به روز با کاهش ذخایر نفتی، قیمت آن بیشتر میشود. نوسانات قیمت در این ماده که جز کامودیتیهای سخت دسته بندی میشود، فرصتی را برای معامله گران فارکس فراهم میکند تا از طریق قراردادهای ما به التفاوت یا CFD نفت، به کسب سود بپردازند. فرصتهای معاملاتی برای کسب سود از معاملات نفت در فارکس بسیارند اما خیلیها نمیدانند بهترین زمان برای انجام این معاملات چه ساعتی است. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم بهترین زمان معامله نفت در فارکس را بررسی کنیم.
برای خرید و فروش نفت در فارکس باید از ساعات دقیق انجام معاملات در این بازار مطلع باشید. معاملات نفت در فارکس تقریبا به صورت ۲۴ ساعته انجام میشود (در بعضی روزها ۲۳ ساعت و بعضی روزهای دیگر ۲۲ ساعت).
خرید و فروش نفت از دوشنبه تا جمعه از طریق معاملات CFD ارائه شده توسط بروکرهای فارکس قابل انجام است البته ساعات ارائه معاملات نفت ممکن است در بروکرهای مختلف متفاوت باشد. بنابراین حتما برای اطلاع از ساعات دقیق این معاملات به بروکر خود مراجعه کنید. اگر با مفهوم معاملات CFD در فارکس آشنا نیستید بهتر است مقاله انواع معاملات در فارکس را مطالعه کنید.
برای انجام معاملات موفق نفت در فارکس باید بهترین زمان ترید نفت را بدانید. بهترین زمان معاملات نفت بستگی زیادی به تعادل میان عرضه و تقاضای نفت در بازار دارد. اگر میزان تقاضای نفت را ثابت در نظر بگیریم، زمانی که سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) باعث کاهش عرضه نفت در سطح جهان شود، قیمت نفت افزایش پیدا میکند. اگر میزان تقاضای نفت ثابت باشد هرگونه افزایش عرضه نفت در سطح جهان باعث کاهش قیمت آن خواهد شد.
به جز عرضه و تقاضا عوامل دیگری مثل قیمت دلار آمریکا و اختلافات تجاری بین دو کشور مهم تولید کننده نفت یعنی آمریکا و روسیه بر قیمت نفت تاثیر میگذارند.
به طور کلی پرطرفدارترین ساعت معامله نفت در فارکس از ساعت 6:30 تا 12:00 به وقت ساعت جهانی UTC است. این زمان به وقت محلی ایران از ساعت 11:00 تا 16:30 است. دلیل استفاده بیشتر معامله گران نفت از این ساعت این است که بیشترین نقدینگی در بورس کالای نیویورک (NYMEX) در این ساعات وجود دارد. اگر با مفهوم نقدینگی در بازارهای مالی آشنا نیستید، میتوانید از این مقاله استفاده کنید.
با این وجود چون در فارکس از معاملات CFD استفاده میشود، بهترین زمان معامله نفت در فارکس وجود ندارد چون شما میتوانید هم در صورت افزایش قیمت و هم کاهش آن از انجام معاملات نفت در فارکس سود ببرید.
پیشنهاد مطالعه: آموزش فارکس
معاملات آتی نفت در بورس کالای نیویورک از یکشنبه تا جمعه و از ساعت 18:00 تا 17:00 به وقت ساعت شرقی یا ET انجام میشوند.
زمانی که جلسه اصلی پیت (Pit) معاملات نفت در بورس کالای نیویورک که زیرمجوعهای از پلتفرم CME (بورس کالای شیکاگو) است انجام میشوند، بهترین زمان برای معامله کردن نفت است. در جلسات پیت که به آن طبقه معاملاتی (Trading Floor) نیز گفته میشود، بروکرها خرید و فروش خود را انجام میدهند. در طول این جلسات که به صورت فیزیکی برگزار میشوند، تریدرها با استفاده از فریاد زدن و علامت دادن، سفارشات مشتریان خود را انجام میدهند.
جلسه اصلی پیت از ساعت 9:00 تا 14:30 به وقت ET انجام میشود و میتوان آن را به عنوان بهترین زمان معامله نفت در فارکس نیز در نظر گرفت. در نتیجه میتوان گفت بهترین ساعت معامله نفت در فارکس به وقت ایران 17:30 تا 23:00 است.
پیشنهاد میکنیم مقاله مربوط به ساعت شروع فارکس را مطالعه کنید!
یکی از نکاتی که در مورد بهترین زمان معامله نفت در فارکس باید به آن دقت کنید، الگوی فصلی و تاثیر آن در قیمت نفت است. در زمستان به دلیل سردی هوا و میزان تقاضای بالای نفت برای سیستمهای گرمایشی، قیمت نفت افزایش پیدا میکند.
قیمت نفت خام در ماه آگوست نیز معمولا بیشتر میشود چون در نیمه تابستان مردم تمایل بیشتری به استفاده از ماشینهای خود دارند، در نتیجه این مساله باعث افزایش تقاضای نفت میشود. البته این افزایش قیمت نفت در تمام طول تابستان ادامه پیدا نمیکند و در اواسط ماه سپتامبر و اکتبر قیمت نفت کاهش پیدا میکند.
در فصل بهار و پاییز، قیمت نفت معمولا کاهش پیدا میکند و این فصول بهترین زمان معامله برای کسانی است که قصد دارند به صورت فصلی به خرید و فروش نفت بپردازند.
پیشنهاد مطالعه: بروکر فارکس
صدها نوع نفت خام در جهان وجود دارد که به عنوان منبع انرژی از آنها استفاده میشود اما زمانی که در اخبار از قیمت نفت صحبت میکنند، منظور آنها نفتهایی است که معیار قیمت نفت در سراسر جهان هستند. دو نوع نفت معیار در جهان وجود دارد: نفت WTI و نفت برنت.
این نفت که در آمریکای شمالی تولید میشود و با نام نفت خام آمریکا نیز شناخته میشود، نفتی با کیفیت بسیار عالی است. WTI برگرفته از عبارت West Texas Intermediary به معنی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت است. این نفت معیار اصلی قیمت نفت در جهان است که برای سنجش میزان عرضه و تقاضای نفت در کل دنیا استفاده میشود. معاملات آتی نفت WTI در بازار بورس کالای نیویورک انجام میشود.
نفت خام برنت اولین بار در میادین نفتی برنت در دریای شمال استخراج شده و هم اکنون به عنوان معیار قیمت نفت در اروپا، آفریقا و خاورمیانه که تقریبا دو سوم تولید نفت در جهان را به عهده دارند، شناخته میشود. معاملات آتی نفت برنت یا نفت خام دریای شمال در بورس بین قاره ای (ICE) انجام میشوند.
در این مقاله به موضوع بهترین زمان معامله نفت در فارکس پرداختیم اما بهتر است این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که لزوما آگاهی از بهترین زمان برای ترید نفت نمی تواند، به معاملات موفق منجر شود. برای موفقیت در معاملات نفت فارکس باید به تحلیل تکنیکال، فاندامنتال، مدیریت سرمایه و روان شناسی بازار مسلط باشید.
پیشنهاد مشاهده: دوره فارکس
دو زمان مهم برای معاملات نفت در فارکس وجود دارد که در متن مقاله به آنها اشاره کردیم.
معمولا در فصل زمستان به دلیل افزایش تقاضا برای مصرف انرژی، قیمت نفت بیشتر میشود.
نماد USOIL در فارکس، علامت اختصاری معاملات آتی نفت خام آمریکا یا WTI است.
کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد
این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد
نظرات :
arman
1401-06-03بسیار عالی توضیح دادید موفق و پیروز باشید.
مدیر وبسایت
1401-06-03سپاس از نظر و محبت شما دوست عزیز
HojjatSharifi
1402-04-20سلام نفت تحت تاثیر چه اخباری قرار میگیره؟
مدیر وبسایت
1402-07-14با سلام و احترام فراوان خدمت شما دوست عزیز، مثل سایر کامودیتیها قیمت نفت برگرفته از میزان عرضه و تقاضای آن است اما برخلاف سایر کامودیتیها برخی فاکتورها و وقایع جهانی وجود دارند که بر قیمت نفت تأثیرگذار هستند که میتوان به موارد زیر اشاره کرد. ۱- عملکرد اقتصادی ۲- درگیری جهانی ۳- کمبود عرضه ۴- سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ۵- روابط بین المللی ۶- سیاست های فدرال رزرو و دلار آمریکا برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد میتوانید از لینک زیر استفاده کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/fundamental-analysis-of-oil
AliEmami
1402-04-21سلام قیمت نفت به چه عواملی بستگی داره؟
مدیر وبسایت
1402-04-30عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، قیمت نفت لبه عوامل مختلفی از جمله عملکرد اقتصادی، درگیری جهانی، کمبود عرصه، سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و سیاست فدرال رزرو و دلار آمریکا بستگی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد پیشنهاد میکنیم تا از مقاله زیر استفاده کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/fundamental-analysis-of-oil