ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

تتر چیست؟| کاربردها و نحوه خرید تتر

زمان مطالعه 5 دقیقه
آخرین بروزرسانی 03 مهر 1403
اقتصاد و سرمایه گذاری   فرزاد نشاط
زمان انتشار 02 مهر 1403
تتر چیست؟| کاربردها و نحوه خرید تتر

تتر (Tether) که با نماد USDT شناخته ‌می‌شود، رمزارزی است که پشتوانه آن دلار و ارزش آن نیز معادل یک دلار آمریکا است. این ارز دیجیتال نوعی استیبل کوین با قیمت نسبتا ثابت است. بنابراین برخلاف سایر ارزهای دیجیتال، نوسان قیمت بسیار کمی دارد. تتر در ایران، علاوه بر کاربرد در معاملات ارزهای دیجیتال، به عنوان جانشینی برای سرمایه گذاری در دلار نیز در نظر گرفته ‌می‌شود. 

  • نمادUSDT  مخفف عبارت United States Department of the Treasury است.
  • در حال حاضر، پس از بیت کوین و اتریوم، تتر سومین ارز دیجیتال دنیا از نظر ارزش معاملات است.

در ادامه، به شرح مواردی همچون نحوه خرید تتر، نحوه سرمایه گذاری در تتر به جای دلار، امنیت، کاربردها و سایر موارد مهم مربوط به آن خواهیم پرداخت.

تعریف تتر به زبان ساده

تتر، نوعی دلار دیجیتال با ارزش ثابت ۱ دلار است که به ازای هر توکن آن، یک دلار فیزیکی به عنوان پشتوانه وجود دارد. شرکت Tether Limited Inc در سال ۲۰۱۴، تتر را به منظور انجام معاملات کریپتوکارنسی به وجود آورد. ارز دیجیتال تتر روزانه توسط میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان برای ترید کردن، پوشش ریسک و انجام تراکنش در شبکه‌های مختلف بلاک چین، بدون واسطه شخص ثالث به کار گرفته ‌می‌شود.

همان طور که ارزش طلای جهانی ‌می‌تواند در برابر دلار آمریکا سنجیده شود یا ارزش سهام ایرانی در برابر ریال ایران، ارزش یک رمزارز همچون بیت کوین ‌می‌تواند در برابر تتر سنجیده ‌می‌شود. به عنوان مثال، هم اکنون ارزش یک بیت کوین معادل 59000 تتر است.

استیبل کوین چیست؟

تتر یک استیبل کوین با ارزش ثابت است و منظور از استیبل کوین (Stablecoin)، ارز دیجیتالی است که ارزش خود را از یک دارایی یا منبع خارجی با ثبات دیگر همچون دلار آمریکا، طلا و یا سایر ارزهای خارجی گرفته و به آن وابسته است. ایده تتر این است که بدون توجه به شرایط بازار، یک USDT همواره ‌می‌تواند ارزشی به اندازه یک دلار داشته باشد.

بر اساس آخرین آمار وب سایت Coinmarketcap، هم اکنون ارز دیجیتال تتر با ارزش بازار ۱۱۸ میلیارد دلار، بیشترین حجم معاملات را در میان استیبل کوین‌ها به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب USDC (۳۴ میلیارد) و EDLC (۶ میلیارد) در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

شرکت تتر لیمیتد، به جز USDT، استیبل کوین‌های دیگری نیز ایجاد کرده است:

  • تتر گلد (AUXT) که به قیمت طلا وابسته است.
  • تتر یورو (EURT) که به قیمت یورو وابسته است.
  • تتر پوند (GBPT) که به قیمت پوند وابسته است.
  • تتر یوان (CNHT) که به قیمت یوآن چین وابسته است.

پشتوانه تتر چیست؟

پشتوانه تتر چیست؟

پشتوانه تتر، دلار فیزیکی است. شرکت  Tether Limited، خالق تتر از همان ابتدا ادعا داشت که با خلق هر توکن تتر، ۱ دلار فیزیکی در ذخایر شرکت به عنوان پشتوانه آن نگهداری ‌می‌کند. گرچه چند سال بعد، کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) این شرکت را به علت این ادعا که کاملا صادقانه نبود جریمه کرد اما همچنان وب سایت رسمی تتر بر نسبت ۱ به ۱ تتر و دلار تاکید داشته و تاکنون نیز تعهدات خود را در این زمینه انجام داده است. «تتر لیمیتد»، به صورت روزانه ذخایر شرکت را منتشر ‌می‌کند تا نشان دهد که ارزش ذخایر شرکت معادل توکن‌های منتشر شده USDT است.

نحوه کار تتر چگونه است؟

نحوه کار تتر چگونه است؟

شرکت تتر لیمیتد به ازای هر یک توکن تتر، یک دلار به صورت نقد یا معادل نقدی مانند اوراق قرضه و سپرده‌های مدت‌دار نگهداری ‌می‌کند. بنابراین هنگامی که شما به اندازه ۱۰۰ دلار تتر خریداری ‌می‌کنید، تقریبا ۱۰۰ توکن تتر دریافت ‌می‌کنید. شرکت تتر لیمیتد نیز برای حفظ نسبت ۱ به ۱ ، ذخایر خود را به اندازه ۱۰۰ دلار افزایش ‌می‌دهد. هنگامی که شما این ۱۰۰ تتر را به ازای دریافت یک ارز فیات مانند دلار به فروش برسانید، توکن‌های تتر مربوطه از بین رفته و از گردش خارج ‌می‌شوند.

تتر برخلاف اغلب ارزهای دیجیتال، فاقد شبکه بلاک چین اختصاصی خود است اما در عوض، توکن‌های خود را در سایر بلاک چین (اتریوم، ترون، الگورند، سولانا، آوالانچ، پالیگان و ...) ارائه ‌می‌دهد.

معرفی انواع تتر

از آنجایی که تتر بر روی بلاک چین‌های مختلفی عرضه ‌می‌شود، انواع مختلفی دارد. مهمترین انواع تتر عبارتند از:

  • تتر مبتنی بر بلاک چین اتریوم (USDT ERC-20)
  • تتر مبتنی بر بلاک چین ترون  (USDT TRC-20)
  • تتر مبتنی بر بلاک چین ترون  (USDT BEP20)

نحوه خرید تتر چگونه است؟

نحوه خرید تتر چگونه است؟

برای خرید تتر ‌می‌توان از صرافی‌های ایرانی و خارجی استفاده کرد. از آنجایی که احراز هویت ایرانیان در صرافی‌های خارجی با مشکلات گسترده‌ای رو‌به‌رو است، در ادامه به نحوه خرید تتر از صرافی‌های آنلاین ایرانی می‌پردازیم.

  1. ابتدا یک صرافی معتبر انتخاب کنید.
  2. فرآیند ثبت نام و احراز هویت آنلاین را در وبسایت صرافی انجام دهید.
  3. کیف پول خود در صرافی را به ریال شارژ کنید.
  4. با موجودی پول کیف خود از صرافی تتر بخرید.

برای یک انتخاب یک صرافی معتبر تتر به نکات زیر دقت کنید:

  • صرافی‌ای انتخاب کنید که حجم معاملات تتر در آن بالا شود چون نقدشوندگی یعنی سرعت خرید و فروش تتر به قیمت دلخواه، در آن بیشتر است.
  • پیش از ثبت نام، میزان کارمزد معاملات و نحوه محاسبه آنها را بررسی کنید.
  • صرافی‌ای انتخاب کنید که روشهای برداشت و دریافت وجه از آن ساده باشند.
  • میزان امنیت و اعتبار صرافی را در میان کاربران بررسی کنید.

کلاهبرداری تتر چگونه انجام ‌می‌شود؟

کلاهبرداری تتر چگونه انجام ‌می‌شود؟

به دلیل کاربرد گسترده تتر در جهان، کلاهبرداری از طریق USDT نیز افزایش یافته است. از جمله روش‌های کلاهبرداری تتر ‌می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فیشینگ؛ این روش کلاهبرداری از طریق ایمیل‌ها و لینک‌های جعلی انجام ‌می‌شود و طی آن اطلاعات حساس مربوط به کیف پول دیجیتال همچون کلید خصوصی سرقت ‌می‌شود.
  • شبکه‌های اجتماعی؛ در این روش کلاهبرداران از طریق ارسال پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی و وعده سودهای جذاب یا نیاز به کمک مالی و یا موارد دیگر از کاربران درخواست ارسال تتر کرده و در نهایت ناپدید ‌می‌شوند.
  • سایت صرافی جعلی؛ کلاهبرداران از طریق ایجاد سایت‌های مشابه با صرافی‌های مشهور، کاربران را جذب کرده و در نهایت با سرقت اطلاعات کیف پول آنها، تتر یا سایر دارایی‌های دیجیتال آنها را برداشت ‌می‌کنند.
  • کیف پول جعلی؛ کلاهبرداران با ایجاد کیف پول جعلی ‌می‌توانند به راحتی دارایی افراد را به سرقت ببرند.
  • ایردراپ جعلی؛ کلاهبرداران با اجرای ایردراپ‌های جعلی سعی در سرقت تتر افراد ‌می‌کنند. در این روش ممکن است حتی NFT‌های جعلی با تصویر توکن جدید به کیف پول افراد ارسال شده و در ازای آن مقداری تتر درخواست شود.
  • استیکینگ جعلی؛ در این روش، کلاهبرداران وعده دریافت سودهایی با نرخ بهره بالا در ازای استیکینگ (Tether) تتر (قفل کردن تتر در یک پلتفرم و دریافت سود ماهانه) ‌می‌دهند. در نهایت نیز تتر افراد را به سرقت می‌برند.
  • وام‌های جعلی؛ برخی کلاهبرداران در ازای وثیقه‌گذاری سایر ارزهای دیجیتال کاربران، ادعای پرداخت وام در قالب تتر را مطرح کرده و در نهایت بدون پرداخت وام، رمزارزهای افراد را به سرقت می‌برند.

کاربرد تتر چیست؟

از جمله کاربردهای تتر ‌می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاربرد تتر چیست؟

۱- یکی از کاربردهای تتر در جهان، انتقال وجه است. از آنجایی که تتر یک استیبل کوین بوده و ارزش آن ثابت است، افراد ‌می‌توانند برای نقل و انتقال وجه از آن استفاده کنند. ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین نمی‌توانند به این منظور استفاده شوند چون ممکن است تا در انتقال وجه، قیمت آن تحت تاثیر نوسانات زیاد، دچار کاهش یا افزایش شود.

۲- مهمترین کاربرد تتر در ایران و جهان، ترید کردن در ارزهای دیجیتال است. در اغلب صرافی‌ها ‌می‌توان با خرید تتر که جفت دوم بسیاری از ارزهای دیجیتال است به ترید کردن در این زمینه پرداخت. به عنوان مثال، اگر شما کیف پول خود در صرافی را به اندازه ۵۰۰ تتر شارژ کنید، ‌می‌توانید به ترید کردن جفت اتریوم / تتر (ETHUSDT) بپردازید، بدون اینکه نیازی داشته باشید که شخص یا شرکت ثالثی، دلارهای کاغذی شما را به یک حساب بانکی خارجی واریز کند.

۳- پلتفرم‌هایی وجود دارند که با استفاده از آنها ‌می‌توانید فرآیند استقراض تتر یا وام‌دهی را انجام دهید. در این فرآیند، افراد تتر خود را قرض ‌می‌دهند و در ازای آن بر اساس نرخ بهره مشخصی، به صورت ماهانه سود دریافت ‌می‌کنند.این قابلیت هم در صرافی‌های خارجی و هم در برخی از صرافی‌های ایرانی وجود دارد.

۴- یکی از کاربردهای مهم تتر برای ایرانیان، خرید آن به منظور ذخیره‌سازی ارزش و سرمایه گذاری است. تورم بالا در ایران موجب شده که نرخ دلار روز به روز بیشتر شود. از آنجایی که خرید و فروش دلار با محدودیت‌هایی همراه است، بسیاری از افراد به جای سرمایه گذاری در دلار از معادل دیجیتال آن یعنی تتر استفاده ‌می‌کنند. بدین ترتیب که با خرید تتر در کف‌های قیمتی و فروش آن در سقف‌های قیمتی، سود به دست می‌آورند.

مزایا و معایب تتر

در این بخش به بررسی مزایا و معایب USDT می‌پردازیم.

مزایا و معایب تتر

مزایای تتر

  • نوسان کم؛ تتر، استیبل کوینی با ارزش معادل یک دلار آمریکا است و از این نظر ریسک نوسان شدید قیمت سایر ارزهای دیجیتال را ندارد.
  • سرعت بالا؛ توانایی پردازش تراکنش‌ها در لحظه و با سرعت بالا یکی از مهمترین مزیت‌های تتر است.
  • امنیت بلاک چین؛ تتر بر بستر سایر بلاک چین‌های امن همچون اتریوم و سولانا عمل ‌می‌کند که موجب امنیت بالای آن ‌می‌شود. شرکت تتر لیمیتد به دستورالعمل‌های KYC‌ (احراز هویت) و AML (قوانین ضد پولشویی) نیز پایبند است.
  • پتانسیل سرمایه گذاری؛ اگرچه تتر در سطح جهان، ابزاری برای سرمایه گذاری نیست اما ایرانیان ‌می‌توانند به جای سرمایه گذاری در دلار از تتر استفاده کرده و از مزایای افزایش قیمت آن که عمدتا ناشی از شرایط اقتصادی همچون تورم بالا در ایران است، استفاده کنند.
  • عدم محدودیت خرید؛ معاملات خرید و فروش تتر به صورت شبانه‌روزی انجام ‌می‌شود. علاوه بر این، برخلاف دلار کاغذی (که از طرف دولت با محدودیت حجم خرید مواجه است) محدودیتی در مقدار خرید ندارد.
  • هجینگ: معامله‌گران ارزهای دیجیتال به هنگام شروع موج نزولی در این بازار ‌می‌توانند با تبدیل دارایی خود به تتر، سرمایه خود را از نوسانات شدید قیمتی محافظت کنند.
  • نقدشوندگی؛ تتر به دلیل حجم معاملات بالا یکی از نقدشونده‌ترین ارزهای دیجیتال است. بنابراین در صورت لزوم، ‌می‌توانید به سرعت تتر خود را به فروش برسانید.

معایب تتر

  • متمرکز بودن؛ یکی از معایب تتر این است که برخلاف خاصیت تمرکززدایی سایر رمزارزها، USDT توسط یک شرکت ارائه شده و متمرکز است.
  • شفافیت ناکافی؛ شرکت تتر لیمیتد در آمریکا به دلیل عدم صداقت در زمینه نسبت ۱ به ۱ تتر به دلار، جریمه شده است و از این نظر پشتوانه تتر با اما و اگرهای بسیاری همراه است.
  • ریسک صرافی؛ صرافی‌های ایرانی و خارجی، برای سرمایه‌گذاران با ریسک ورشکستگی و یا کلاهبرداری نیز همراه هستند. علاوه بر این در سالهای اخیر، احراز هویت ایرانیان در صرافی‌های خارجی با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو بوده است.
  • عدم ثبات در نسبت ۱ به ۱ با دلار؛ هرچند از نظر تئوری، ارزش یک تتر برابر با یک دلار است اما ممکن است به دلیل شرایط مختلف، قیمت تتر کمی کمتر یا بیشتر از یک دلار باشد.

علت تفاوت قیمت تتر و دلار کاغذی چیست؟

علت تفاوت قیمت تتر و دلار کاغذی چیست؟

علت تفاوت قیمت تتر و دلار به مواردی همچون میزان عرضه و تقاضا، کارمزد تراکنش در بلاک‌های چین‌های مختلف، اختلاف زمانی در معاملات دلار و تتر، کارمزد متفاوت صرافی‌ها و ... برمی‌گردد. همین نکات موجب ‌می‌شود که تتر در ایران، در اغلب موارد قیمتی بیشتر از یک دلار آمریکا داشته باشد.

  • ریسک تتر؛ در سطح جهانی احتمال کمی در سقوط تتر وجود دارد ولی این احتمال صفر نیست. همین نکته موجب ‌می‌شود، قیمت تتر در برخی موارد کمتر از یک دلار آمریکا (مثلا 0.9998 دلار) باشد.
  • عرضه و تقاضا؛ کاهش تقاضا ‌می‌تواند منجر به کاهش قیمت تتر نسبت به دلار و کاهش عرضه ‌می‌تواند منجر به افزایش قیمت تتر شود. فرض کنید، افراد زیادی جفت اتریوم به تتر را خریداری ‌می‌کنند. این افراد تتر خود را در قبال خرید اتریوم خرج ‌می‌کنند. در نتیجه با افزایش تقاضا برای تتر، قیمت آن اندکی بیشتر ‌می‌شود. عکس قضیه به هنگام افت بازار رمزارزها و فروش آنها موجب کاهش اندک قیمت تتر ‌می‌شود.
  • اختلاف زمانی؛ فرض کنید در ایران خبری منتشر شده که در نهایت منجر به افزایش قیمت دلار ‌می‌شود. اگر این خبر، حوالی عصر یا شب منتشر شود، صرافی‌های دلار کاغذی تعطیل هستند بنابراین مردم به جای آن تتر که معاملات آن شبانه‌روزی است، خریداری ‌کنند. در این نتیجه، این اختلاف زمانی ‌می‌تواند منجر به بالاتر رفتن قیمت تتر در ایران، نسبت به دلار شود.
  • کارمزد تراکنش بلاک چین؛ تتر بر روی بلاک چین‌های مختلفی اجرا ‌می‌شود که کارمزد برخی بیشتر و کارمزد برخی دیگر کمتر است.
  • کارمزد صرافی؛ صرافی‌ها کارمزدهای متفاوتی برای خرید و فروش تتر دارند و همین نکته ‌می‌تواند موجب اختلاف قیمت تتر و دلار نیز شود.
  • انتقال وجه؛ قابلیت تتر در انتقال وجه در سطح جهان موجب شده تا کاربران ایرانی بیشتر از دلار به سمت خرید تتر روی بیاورند و همین نکته ‌می‌تواند یکی از دلایل اختلاف قیمت تتر و دلار باشد.

تفاوت تتر و سایر استیبل کوین‌ها در چیست؟

گرچه تتر، بزرگترین استیبل کوین در جهان است اما تنها استیل کوین نیست. در ادامه به مقایسه USDT و دو استیبل کوین مهم دیگر یعنی USDC و BUSD می‌پردازیم.

  • بلاک چین؛ BUSD به بلاک چین اتریوم و BNB محدود ‌می‌شود اما دو ارز دیگر یعنی USDT‌ و USDC علاوه بر اتریوم، بر روی بلاک چین‌های بیشتری همچون الگورند، سولانا و ... ارائه ‌می‌شوند. وجود بلاک چین‌های متعدد به کاربران اجازه ‌می‌دهد تا تراکنش‌های خود را با سرعت بیشتری انجام دهند.
  • پشتوانه؛ ذخایر دلاری تتر مورد شک و بحث‌های فراوان قرار گرفته‌اند اما دو استیبل کوین دیگر، حمایت موسسات مالی بزرگی را به دست آورده و برای اطمینان از کافی بودن ذخایر، تحت نظارت‌های منظم قرار می‌گیرند.

تفاوت بیت کوین و تتر چیست؟

مهمترین تفاوت بیت کوین و تتر در این است که قیمت بیت کوین به عرضه و تقاضا وابسته است اما ارزش تتر به دلار وابسته بوده و از این نظر دارای ثبات است. سایر تفاوت‌های بیت کوین و تتر در تصویر زیر نشان داده شده است.

بیت کوین

تتر

غیرمتمرکز

متمرکز

نوسانات شدید قیمت

قیمت نسبتا پایدار

پتانسیل کسب بازدهی

پتانسیل ذخیره پایدار ارزش

 

تفاوت تتر و دلار در چیست؟

تفاوت تتر و دلار در چیست؟

تفاوت تتر و دلار به ماهیت این دو، پشتوانه، امنیت، نحوه معامله، سهولت در خرید و مواردی از این دست برمی‌گردد. دلار، ماهیتی فیزیکی داشته در حالی که تتر، ماهیتی دیجیتال داشته و ارزش آن متصل به دلار آمریکاست. دلار آمریکا توسط بانک مرکزی این کشور (فدرال رزرو) پشتیبانی ‌می‌شود در حالی که پشتوانه تتر، ذخایر دلار فیزیکی (به صورت نقد یا معادل‌های نقدی) شرکت تتر لیمیتد است. در خصوص تفاوت دلار و تتر برای سرمایه گذاری ‌می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دلار کاغذی در زمان خرید و مقدار خرید محدودیت دارد اما تتر این محدودیت‌ها را ندارد.
  • دلار کاغذی ریسک تقلبی بودن و سرقت فیزیکی دارد در حالی که تتر ریسک شفافیت ناکافی پشتوانه و سرقت دیجیتال دارد.
  • سهولت خرید تتر بیشتر از دلار است.
  • احتمال ایجاد قوانین جدید و محدودیت‌ها در زمینه خرید و فروش دلار در ایران وجود دارد درحالی که تتر این محدودیت‌ها را ندارد.

چگونه ‌می‌توان در تتر سرمایه گذاری کرد؟

چگونه ‌می‌توان در تتر سرمایه گذاری کرد؟

به منظور سرمایه گذاری در تتر، کافی است در یکی از صرافی‌های معتبر داخلی ثبت نام و احراز هویت کنید. پس از آن ‌می‌توانید با شارژ حساب خود، تتر خریداری کنید. با این حال، نکته مهم شناسایی زمان مناسب برای شروع سرمایه گذاری در تتر است. علاوه بر این، سرمایه گذاران باید با توجه به شرایط اقتصادی و ریسک‌های موجود، درصد مشخصی از سبد سرمایه گذاری خود را به آن اختصاص دهند.

سرمایه‌گذاران نباید هرگز تمام سرمایه خود را به یک دارایی اختصاص دهند. در عوض آنها ‌می‌توانند با انتخاب دارایی‌های مختلف همچون تتر یا دلار، طلا، سهام، صندوق‌های قابل معامله در بورس، ملک و ... پرتفوی خود را متنوع ساخته و علاوه بر کسب بازدهی بالا، ریسک‌های آن را نیز کاهش دهند. در صورت نیاز به چینش مناسب پرتفوی و مشاوره سرمایه گذاری ‌می‌توانید از خدمات انجمن خبرگان سرمایه گذاری در ایران استفاده کنید. در این انجمن، علاوه بر تحلیل انواع بازارهای مالی و سیگنال خرید و فروش سهام، خدماتی همچون پیشنهاد سرمایه گذاری بر اساس سطح ریسک‌پذیری افراد و میزان سرمایه به آنها ارائه ‌می‌شود.

بهترین کیف پول تتر کدام است؟

کیف پول تتر یا USDT wallet، یک کیف پول دیجیتال است که برای ذخیره و مدیریت توکن‌های تتر طراحی شده است. با استفاده از کیف پول تتر ‌می‌توان توکن USDT را نگهداری، دریافت و یا ارسال کرده و از این طریق معاملات خود در صرافی را انجام داد. از جمله بهترین کیف پول‌های تتر ‌می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متامسک (MetaMask)
  • تراست والت (Trust Wallet)
  • کوینومی (Coinomi)
  • کوین بیس والت (Coinbase Wallet)
  • اکسودوس (Exodus Wallet)
  • ترزور (Trezor)
  • لجر (Ledger)

بررسی مهمترین سوالات مربوط به تتر

بررسی مهمترین سوالات مربوط به تتر

در این قسمت به مهمترین سوالات مرتبط با تتر پاسخ خواهیم داد.

۱- هم اکنون چه تعداد تتر در گردش است؟

بر اساس آخرین آمار وب سایت شرکت تتر لیمیتد، در حال حاضر تترهای در گردش، ارزشی معادل ۱۱۸ میلیارد دلار دارند.

۲- آیا خرید و فروش تتر قانونی است؟

تاکنون مواردی بر غیرقانونی بودن خرید و فروش تتر مشاهده نشده است. علاوه بر این، هیچ کشوری تاکنون خرید و فروش تتر را غیرقانونی اعلام نکرده است.

۳- حداکثر میزان عرضه توکن‌های تتر چقدر است؟

تتر، محدودیتی برای حداکثر میزان عرضه USDT اعلام نکرده است. بنابراین با افزایش تقاضا و به تبع افزایش ذخایر دلاری پشتوانه آن، مقدار عرضه افزایش می‌یابد.

۴- چه چیزی تتر را از سایر استیبل کوین‌ها متمایز ‌می‌کند؟

مقبولیت گسترده تتر در جهان و نقدشوندگی بالای آن، USDT‌ را از سایر استیبل کوین‌ها همچون USDC و ... متمایز کرده و به یکی از گزینه‌های اصلی معامله‌گران برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال تبدیل کرده است.

۵- آیا ارزش تتر در آینده تغییر ‌می‌کند؟

ارزش تتر تقریبا معادل با ۱ دلار است و قرار نیست این نسبت در آینده از بین برود. البته در آینده، احتمال ارزش ریالی تتر در ایران به دلیل شرایط خاص اقتصادی وجود دارد.

۶- بنیانگذاران ارز دیجیتال تتر چه کسانی هستند؟

تتر در سال ۲۰۱۴ میلادی توسط سه نفر با نام‌های «بروک پیرس» بازیگر سابق‌ هالیوود، «ریو کالینز» مدیر ارشد اجرایی در حوزه تبلیغات، و «کریگ سلارز» مهندس نرم افزار بنیان‌گذاری شد.

۷- چطور نمودار قیمت تتر (Tether)را مشاهده کنیم؟

برای مشاهده نمودار قیمت تتر میتوانید از وب سایت تریدینگ ویو استفاده کرده و یا از طریق صرافی‌های ایرانی، به چارت تتر در برابر تومان دسترسی پیدا کنید.

سخن پایانی

در این قسمت به بررسی مفهوم تتر (Tether) پرداخته و دانستیم که این رمزارز، ارزشی معادل تقریبا یک دلار آمریکا داشته و توسط یک شرکت هنگ کنگی به نام «تتر لیمیتد» در بستر بلاک چین‌های اتریوم، سولانا و ... راه‌اندازی شده است. امروزه معامله‌گران بسیاری در سطح جهان از USDT برای خرید و فروش رمزارزها استفاده ‌می‌کنند و در ایران نیز بسیاری از افراد، به جای سرمایه گذاری در دلار به خرید تتر و نگهداری از آن می‌پردازند.

 

جهت آشنایی با سایر موضوعات مرتبط با رمزارزها، تتر و دلار از مقالات زیر استفاده کنید.

 

سوالات متداول

۱- تتر چیست و چه کاربردی دارد؟

تتر (Tether) که با نماد USDT شناخته ‌می‌شود یک استیبل کوین در دنیای ارزهای دیجیتال است که ارزش آن نسبتا ثابت و معادل یک دلار آمریکا است. کاربرد تتر شامل مواردی همچون خرید و فروش رمزارزهایی همچون بیت کوین، گزینه جانشین دلار برای سرمایه گذاری، استقراض تتر و دریافت سود ماهانه، پرداخت و انتقال وجه است.

۲- آیا خرید تتر ریسک دارد؟

بله. هر نوع سرمایه گذاری ریسک‌های مربوط به خودش را دارد. ارز دیجیتال تتر نیز همچون سایر ارزهای دیجیتال با ریسک سقوط یکباره ارزش مواجه است. هر چند به دلیل حجم بالای استفاده کاربران از آن، این احتمال بسیار ناممکن به نظر می‌رسد.

 

 

: ارسال نظر
آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود