منظور از کیل زون فارکس، ساعتهایی است که در آن حجم معاملات و نوسانات بسیار زیاد است، در نتیجه فرصتهای معاملاتی برای کسب بازدهی از بازار بیشتر است. اگرچه فارکس، بازاری ۲۴ ساعته است اما در این محدودههای زمانی که با نام Kill Zone شناخته میشوند، فرصتهای کسب سود مخصوصا برای معاملات کوتاه مدت، بیشتر است. کیل زون در ۳ مورد از سشنهای معاملاتی فارکس وجود دارد و ساعت آن به وقت ایران مطابق زیر است:
اصطلاح کیل زون در فارکس توسط «مایکل هادلستون»، مبدعِ پرایس اکشن ICT مطرح شده است و ما در ادامه به دیدگاه او در این باره خواهیم پرداخت.
اولین دوره معاملاتی مهم در فارکس مربوط به کیل زون سشن آسیا است. از جمله مهمترین مشخصههای کیل زون آسیا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اگر بتوانید در این سشن معاملاتی قدرت ارزها را شناسایی کرده و یک ارز قوی را در مقابل یک ارز ضعیف بگذارید و الگوهای مورد نظر در استراتژی معاملاتی خود را در آنها پیدا کنید، احتمال کسب بازدهی شما بسیار بیشتر خواهد شد.
اما آنچه که باعث متمایز شدن کیل زون در سشن آسیا میشود، میزان نوساناتی است که به علت انتشار اخبار اقتصادی به وجود میآید. تریدرهایی که از زمان انتشار این اخبار و تاثیر آنها بر بازار آگاه هستند میتوانند بیشترین استفاده را از معاملات کوتاه مدت در این ساعات ببرند.
ساعات ابتدایی شروع سشن لندن با دارا بودن حجم معاملات بیشتر نیز جزء محدودههای کیل زون است. از جمله مهمترین مشخصههای کیل زون لندن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کیل زون پایانی سشن لندن از ساعت 08:00 تا 09:00 (ET) فرصتهای کسب بازدهی 10 تا 20 پیپی را برای معاملهگران اسکالپ فراهم میکند. این آخرین فرصت معاملاتی پیش از بسته شدن جلسه لندن است که به همراهِ دو ساعت بعدی در جلسه نیویورک از جمله فرصتهای طلایی معاملاتی به شمار میآیند.
کیل زون سشن نیویورک در فارکس زمان مناسبی برای معامله جفت ارزهای ماژور است. از جمله مهمترین مشخصههای کیل زون نیویورک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای اینکه بتوانید از ساعات کیل زون فارکس استفاده کنید، در ابتدا به جداول زیر که ساعت فارکس به وقت ایران را نشان میدهد، دقت کنید.
حال با استفاده از جدول زیر به محدودههای زمانی کیل زون در ۳ سشن فارکس دقت کنید.
با مقایسه این ساعات میتوان گفت به طور کلی، ساعات ابتدایی سه سشن آسیا، لندن و نیویورک و یک ساعتی که سشن نیویورک و لندن همپوشانی دارند، از حجم بالا و نوسانات بیشتری برخوردار هستند.
در این مقاله به بررسی فارکس کیل زون پرداخته و محدودههای زمانی دقیق آن معرفی کردیم. این محدودهها بیشتر برای معاملهگران کوتاه مدت یا اسکالپرها که به دنبال نوسانات بیشتر هستند، کاربرد دارند. در پایان باید به این نکته اشاره کنیم که نکته مهم برای موفقیت در فارکس، استفاده از یک استراتژی معاملاتی موفق است. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم با استفاده از دوره کوچینگ ترید و ساخت استراتژی معاملاتی فارکس و از طریق مربیان و اساتید این دوره، استراتژی شخصی خود را بسازید و پس از آزمودن آن در مراحل مختلف و اطمینان از کسب بازدهی، ترید کردن در فارکس را شروع کنید.
جهت آشنایی با مباحث پیشرفته در بازار فارکس از مقالات زیر استفاده کنید.
برای تنظیم کیل زون فارکس میتوانید از قسمت گوشه پایینی سمت راستِ پلتفرم تریدینگ ویو، تایم فریم مربوط به ایران را انتخاب کرده یا از تایم فریم ET که معادل UTC-5 در روزهای عادی و UTC-4 در تابستان (از دومین یکشنبه مارس تا اولین یکشنبه نوامبر) است، استفاده کرده و زمان دقیق را از جداول موجود در متن مقاله استخراج کنید.
در پلتفرم تریدینگ ویو با جستجوی عبارت «ICT Kill Zones» میتوانید از انواع اندیکاتورهایی که کاربران بر مبنای مفهوم کیل زون ساختهاند، استفاده کنید.
کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد
این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد