ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

قمرو | جدیدترین اخبار؛ تحلیل و سیگنال شرکت قند مرودشت

عنوان توضیحات
نام شرکت کارخانه قند مرودشت
نماد قمرو
سال تاسیس 1319
سال عرضه اولیه 1370
سهامداران عمده اشخاص حقیقی 58 درصد
موضوع فعالیت قند و شکر
محصول شرکت قند،شکر،تهيه مواد علوفه از تفاله و ملاس چغندر،هرگونه عمليات تجاري و کشاورزي و ...
عوامل موثر بر نرخ فروش تامین مواد اولیه با قیمت و کیفیت مناسب، صادرات
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد
مهم ترین هزینه های شرکت هزینه‌های عمومی و اداری، کاهش تولید محصول زراعی چغندر قند

کارخانه قند مرودشت(قمرو) در سال 1319 تاسیس گردید. این شرکت از سال 1370 در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است.

 

عوامل موثر بر درامد نماد قمرو

عوامل تاثیر گذار بر شرکت های تولید کننده قند و شکر یکسان می باشد، شرکت هایی که بتوانند مواد اولیه را با قیمت و کیفیت مناسب خریداری کنند می توانند محصولات با کیفیت و با حاشیه سود مناسب تولید کنند و درآمد خود را افزایش دهند.

عمده مشتریان محصولات این شرکت کارخانجات تولید کننده مواد غذایی می باشد،همچنین عموم مردم،رستوران ها،شرکت ها و .... نیز از محصولات این شرکت استفاده می کنند

همچنین به پشتوانه صادرات به کشورهای منطقه میتواند درآمد دلاری داشته باشد.

با توجه به شرایط موجود در دنیا و حضور پاندمی بیماری کرونا سهم قمرو نیز در بازار یابی محصولات تولیدی مانند سایر شرکت ها دچار چالش شده است.

 

محصولات و فعالیت های نماد قمرو

توليد قند، شکر، تهيه مواد علوفه از تفاله و ملاس چغندر ، متفرعات آن ، اقدام به هرگونه عمليات تجاري و کشاورزي و دامپروري، تاسيس شعب در داخل و يا خارج کشور.

 

عوامل موثر بر هزینه های سهم قمرو

هزینه های شرکت شامل: هزینه های تولید قند ، شکر ، تفاله خشک ، ملاس و تصفیه شکر خام می باشد

هزینه‌های عمومی و اداری، هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر  فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ،تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها  و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.

یکی از چالش‌های عمده صنعت تولید شکر کشور در سالیان گذشته کاهش تولید محصول زراعی چغندر قند است و احتمال تداوم روند کاهشی مزبور در آینده نیز وجود دارد. برای کاهش این تهدید  شرکت ها اقدام به واردات شکر خام و جایگزینی آن با چغندر قند نموده است که عمدتا از طریق کشور هند تامین می‌گردد.

 

تاثیر افزایش نرخ دلار بر نماد قمرو

رابطه بسیار مستقیم نرخ دلار با شرکت هایی که محصولات تولیدی خود را صادر می کنند دارد، زیرا این شرکت ها مواد اولیه خود را به صورت ریالی از داخل کشور تهیه و به صورت دلاری به فروش می رسانند که تاثیر بسزایی بر درآمد شرکت دارد.

همچنین باید توجه داشت که این شرکت ها جهت تعمیر و نگهداری ماشین آلات و تجهیزات خود نیاز به تامین قطعات از بازارهای خارج از کشور را دارد. بنابراین نواسانات نرخ ارز می تواند منجر به افزایش هزینه های شرکت گردد.

نکته قابل توجه حذف ارز تخصیصی مرجع (4200 تومان) از سوی دولت به شرکت های تولید کننده قند و شکر می باشد که این موضوع باعث بالا رفتن هزینه تمام شده تولیدات  شرکتها می گردد و از سوی دیگر در صورت داشتن صادرات می تواند در سود سازی شرکت نقش بسزایی داشته باشد

 

سایر عوامل موثر بر سودسازی نماد قمرو

  1. نحوه تسویه حساب بعد از فروش محصولات بسیار مهم می باشد زیرا در صورت عدم فروش نقدی محصولات خواب پول را باید درنظر گرفت.
  2. با توجه به اینکه سهم قمرو محصولاتی مشابه با شرکتهای رقیب را تولید می کنند می تواند در فروش شرکت در بازارهای داخلی و خارجی چالش داشته باشد.
  3. پیش بینی می گردد سهم قمرو در سال 1400 برای تامین نقدینگی مورد نیاز خود افزایش سرمایه از سود انباشته و دریافت تسهیلات بانکی در دستور کار خود قرار دهد

آخرین اخبار و آپدیت سهم قمرو   ( قمرو | جدیدترین اخبار؛ تحلیل و سیگنال شرکت قند مرودشت )


دسترسی کامل و به روز به این بخش از تحلیل های 300 سهم معروف بازار، مختص اعضای VIP میباشد اما چکیده این مطالب را می توانید به صورت رایگان در کانال تلگرام ما داشته باشید.

آپدیت تحلیل تکنیکال نماد قمرو تاریخ 29 آبان ماه سال 1403

قیمت سهم قمرو محدوده حمایتی رو از دست داده است ...
برای مشاهده متن کامل تحلیل، لطفا وارد وبسایت شوید.

نوشته شده توسط Mina در 29 آبان 1403

تحلیل تکنیکال سهم قمرو 4 مرداد ماه 1403

سهم قمرو را نگه داریم؟

قیمت سهم قمرو در حال پس گرفتن حمایت مهم ناحیه ۵۷۰۰ ریال می‌باشد لذا در صورت تثبیت بالای محدوده ۵۷۰۰ ریال روند صعودی سهم می‌تواند تا ناحیه ۷۷۰۰ ریال و ۹۵۰۰ ریال ادامه داشته باشد. اما در صورت برگشت مجدد مهمترین حمایت‌های سهم قمرو نواحی ۴۴۰۰ R و ۳۷۰۰ ریال در نظر گرفته خواهد شد.

نمودار سهم قمرو 

پیشنهاد مطالعه بیشتر: 

نوشته شده توسط محسن در 04 مرداد 1403

تحلیل تکنیکال نماد قمرو 26 اسفند ماه 1402

سهم قمرو را نگه داریم؟

سهم قمرو با عبور از مقاومت ناحیه ۵۷۰۰ ریال اکنون در مسیر صعودی خود مقاومت‌های مهم ناحیه ۷۱۰۰ ریال و ۸۰۰۰ ریال را پیش روی خود دارد که در صورت حفظ تقاضای به وجود آمده در سهم در کوتاه مدت به آنها خواهد رسید. همچنین در صورت بروز واکنش منفی نسبت به هر یک از مقاومت‌های مذکور ‌ترین حمایت‌های سهم قمرو ناحیه ۵۶۰۰ و ناحیه حمایت کف کانال صعودی بلند مدت در نظر گرفته خواهد شد.

نمودار سهم قمرو 

نوشته شده توسط محسن در 26 اسفند 1402

آپدیت تحلیل تکنیکال نماد قمرو تاریخ 4 دی ماه سال 1402

حمایت و مقاومت های مهم قمرو :

تحلیل تکنیکال سهم قمرو نشان میدهد که قیمت در محدوده مقاومتی 11300 ریال و حمایتی 9000 ریال در حال نوسان میباشد، در صورت شکست هر یک از سطوح، مقاومت بعدی سهم قمرو 13500 ریال و در صورت ایجاد فشار فروش حمایت بعدی قمرو 7200 ریال در نظر گرفته میشوند.

آیا سهم قمرو را نگه داریم؟

سهامدران کوتاه مدتی نماد قمرو در نظر داشته باشند که فاصله قیمت تا حمایت بعدی خود حدود 10% فاصله داشته که با توجه به استراتژی ورود توصیه میشود به حد ضرر خود پایبند باشند، همچنین در صورت رسیدن قیمت قمرو به مقاومت میتوانند سهم را برای سیو سود زیر نظر داشته باشند، در صورت ایجاد کندل برگشتی برای فروش و در صورت عبور پر قدرت قیمت برای نگهداری اقدام نمایند.

 

نوشته شده توسط Mina در 04 دی 1402

آپدیت تحلیل تکنیکال نماد قمرو تاریخ 22 شهریور ماه سال 1402

در بررسی نمودار تکنیکال قمرو، قیمت سهم میدلاین کانال در محدوده 7000 ریال را دارا میباشد، در صورت تثبی قیمت در این منطقه، تارگت های نماد قمرو به ترتیب 9500 و 12000 ریال خواهند بود، همچنین در صورت از دست رفتن محدوده حمایتی ذکر شده، حمایت بعدی سهم قمرو 6000 ریال خواهد بود.

برای مشاهده تحلیل بنیادی و تکنیکال سهم قزوین بعنوان نماد فاندامنتالی صنعت قندوشکر در بورس این لینک را مطالعه کنید .

نوشته شده توسط Mina در 22 شهریور 1402

تحلیل تکنیکال سهم قمرو 4 تیر 1402

قیمت سهم قمرو پس از چرخش از ناحیه حمایتی ۷۷۰ تومان اکنون مقاومت ناحیه ۱۲۰۰ تومان را پیش روی خود دارد که می‌تواند در صورت عبور از این ناحیه حرکت خود را تا مقاومت ناحیه 2000 تومان و در صورت شکست مقاومت ناحیه ۳۲۰۰ تومان ادامه دهد. همچنین در صورت افت تقاضا و برگشت مجدد حمایت اصلی سهم قمرو ناحیه ۷۸۰ تومان در نظر گرفته خواهد شد.

نوشته شده توسط محسن در 04 تیر 1402

آپدیت تحلیل تکنیکال نماد قمرو تاریخ 31 اردیبهشت ماه سال 1402

نماد قمرو مابین محدوده حمایتی 9000 ریال و مقاومتی 11000 ریال قرار دارد، در صورت تثبیت قیمت و عبور از سطح مقاومتی، مقاومت بعدی 13000 ریال در نظر گرفته خواهد شد، همچنین در صورت از دست رفتن سطح حمایتی ذکر شده، حمایت بعدی سهم قمرو 7000 ریال خواهد بود، در حال حاظر سهم از منظر تکنیکالی کم ریسک ارزیابی میگردد.

نوشته شده توسط Mina در 31 اردیبهشت 1402
آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود