عنوان | توضیحات |
---|---|
نام شرکت | شرکت فرآورده های غذایی و قند چهار محال |
نماد | قچار |
سال تاسیس | 1362 |
سال عرضه اولیه | 1390 |
سهامداران عمده | شركت زرين دانه سرآشپز 54 درصد |
موضوع فعالیت | قند و شکر |
محصول شرکت | قند،شکر ، تفاله خشک،ملاس،تصفیه شکر خام،نبات،شکر ارگانیک |
عوامل موثر بر نرخ فروش | تامین مواد اولیه با قیمت و کیفیت مناسب |
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت | نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد |
مهم ترین هزینه های شرکت | هزینههای عمومی و اداری، کاهش تولید محصول زراعی چغندر قند |
شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال(قچار) در سال ۱۳۶۲ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس گردید و در سال۱۳۷۱ به شرکت سهامی عام تبدیل گردید که مرکز اصلی شرکت و کارخانه در شهرکرد کیلومتر ۱۲ جاده هفشجان میباشد. شرکت در سال۱۳۹۰ در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران ذیرفته شد.
عوامل موثر بر درامد نماد قچار
عوامل تاثیر گذار بر شرکت های تولید کننده قند و شکر یکسان می باشد، شرکت هایی که بتوانند مواد اولیه را با قیمت و کیفیت مناسب خریداری کنند می توانند محصولات با کیفیت و با حاشیه سود مناسب تولید کنند و درآمد خود را افزایش دهند.
عمده مشتریان محصولات این شرکت کارخانجات تولید کننده مواد غذایی می باشد،همچنین عموم مردم،رستوران ها،شرکت ها و .... نیز از محصولات این شرکت استفاده می کنند
با توجه به شرایط موجود در دنیا و حضور پاندمی بیماری کرونا این شرکت نیز در بازار یابی محصولات تولیدی مانند سایر شرکت ها دچار چالش شده است.
محصولات و فعالیت های سهم قچار
فعالیت اصلی سهم قچار شامل: تولید شکر ، تفاله خشک، ملاس، تصفیه شکر خام می باشد.
عوامل موثر بر هزینه های نماد قچار
هزینه های شرکت شامل: هزینه های تولید شکر ، تفاله خشک، ملاس، تصفیه شکر خام می باشد
هزینههای عمومی و اداری، هزینههایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ،تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.
یکی از چالشهای عمده صنعت تولید شکر کشور در سالیان گذشته کاهش تولید محصول زراعی چغندر قند است و احتمال تداوم روند کاهشی مزبور در آینده نیز وجود دارد. برای کاهش این تهدید شرکت ها اقدام به واردات شکر خام و جایگزینی آن با چغندر قند نموده است که عمدتا از طریق کشور هند تامین میگردد.
تاثیر افزایش نرخ دلار بر نماد قچار
رابطه بسیار مستقیم نرخ دلار با شرکت هایی که محصولات تولیدی خود را صادر می کنند دارد، زیرا این شرکت ها مواد اولیه خود را به صورت ریالی از داخل کشور تهیه و به صورت دلاری به فروش می رسانند که تاثیر بسزایی بر درآمد شرکت دارد.
همچنین باید توجه داشت که این شرکت ها جهت تعمیر و نگهداری ماشین آلات و تجهیزات خود نیاز به تامین قطعات از بازارهای خارج از کشور را دارد. بنابراین نواسانات نرخ ارز می تواند منجر به افزایش هزینه های شرکت گردد.
نکته قابل توجه حذف ارز تخصیصی مرجع (4200 تومان) از سوی دولت به شرکت های تولید کننده قند و شکر می باشد که این موضوع باعث بالا رفتن هزینه تمام شده تولیدات شرکتها می گردد.
سایر عوامل موثر بر سودسازی نماد قچار
دسترسی کامل و به روز به این بخش از تحلیل های 300 سهم معروف بازار، مختص اعضای VIP میباشد اما چکیده این مطالب را می توانید به صورت رایگان در کانال تلگرام ما داشته باشید.
قیمت سهم قچار به محدوده مقاومتی رسیده است
...
برای مشاهده متن کامل تحلیل، لطفا وارد وبسایت شوید.
سهم قچار گزارش درآمدی خود را منتشر کرد
...
برای مشاهده متن کامل تحلیل، لطفا وارد وبسایت شوید.
شرکت فرآورده های غذایی و قند چهار محال ( قچار ) در نیم سال ابتدایی 1403 با افزایش 28 درصدی درآمد عملیاتی همراه بوده است،
EPS قچار در صورت مالی 6 ماهه سال 1403 معادل 441 ریال گزارش شده است که در مقایسه با مدت مشابه افزایش 3 درصدی داشته است.
نماد قچار 20درصد تقسیم سود دارد که با کسر این تقسیم سود پی به ای فورواد 4.5 میگیرد.
برآورد میشود سهم قچار طی 6 ماهه دوم سال به 1121 میلیارد تومان فروش و 797 میلیارد تومان بهای تمام شده داشته باشد.
پیشنهاد مطالعه بیشتر:
بر اساس گزارش فعالیت ماهانه نماد قچار در کدال فروش شهریور ماه سال 1403 معادل 243.3 میلیارد تومان گزارش شده است، که تغییرات زیر را داشته :
در مقایسه با ماه گذشته رشد 142%
در مقایسه با میانگین فروش ماهانه رشد 70%
در مقایسه با مدت مشابه افزایش 187% داشته است.
شکر تولیدی از چغندر قند به عنوان اصلی ترین بخش درآمد ماهانه شرکت فرآورده های غذایی و قند چهار محال ( قچار ) در مقایسه با ماه گذشته افزایش 507 درصدی مبلغ فروش داشته است، به طوری که :
نرخ فروش 0% افزایش
مقدار فروش 508% افزایش
مجموع فروش سهم قچار از ابتدای سال مالی تا پایان شهریور ماه 858.4 میلیارد تومان برآورد شده است که در مقایسه با مدت مشابه 28% افزایش داشته است و طی این مدت 55% از کل درآمد سال قبلی محقق شده و پیش بینی میشود قچار در گزارش میاندوره ای با افزایش EPS همراه باشد.
پیشنهاد مطالعه بیشتر:
فروش نماد قچار در مرداد ماه سال 1403 مبلغ 100.5 میلیارد تومان بوده است.
فروش ماهانه نماد قچار کاهش 45 درصدی نسبت به ماه گذشته، همچنین کاهش 18 درصدی نسبت به متوسط ماهانه و همچنین کاهش 109 درصدی نسبت به مرداد ماه سال گذشته داشته است.
محصول اصلی شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال ( نماد قچار ) شکر تولیدی از چغندر بوده که کاهش 76 درصدی مبلغ فروش نسبت به ماه گذشته داشته است، به طوری که نرخ فروش این محصول 23% کاهش ، مقدار فروش 3% کاهش و میزان تولید 96% افت در مقایسه با ماه گذشته را نشان میدهد.
مجموعا از ابتدای سال مالی افزایش 5 درصدی درآمد 5 ماهه نسبت به مدت مشابه داشته است و طی این مدت 39% از کل درآمد سال گذشته را محقق نموده است.
پیشنهاد مطالعه بیشتر:
بررسی نمودار تکنیکال نماد قچار نشان میدهد که قیمت قچار در حال حاضر مابین محدوده حمایتی 4000 ریال و محدوده مقاومتی 5000 ریال قرار دارد، در صورت از دست رفتن محدوده حمایتی 4000 ریال، حمایت بعدی قچار 3500 ریال ریال در نظر گرفته خواهد شد، همچنین در صورت شدت گرفتن تقاضا و عبور قیمت از محدوده مقاومتی ذکر شده، مقاومت قچار 6500 ریال در نظر گرفته خواهند شد.
پیشنهاد مطالعه بیشتر در صنعت قند و شکر :
درآمد شناسایی شده شرکت فرآورده های غذایی و قند چهار محال ( قزوین ) طی دوره یک ماهه 181.9 میلیارد تومان روی کدال گزارش شده است که در مقایسه با ماه گذشته 26% کاهش و در مقایسه با متوسط ماهانه 41% افزایش داشته است.
درآمد قچار در چهارمین ماه از سال مالی نسبت به تیر ماه سال گذشته 7% کاهش داشته است.
درآمد اصلی سهم قچار از طریق شکر تولیدی از چغندر میباشد، که 22% کاهش مقدار فروش و افزایش 0 درصدی نرخ فروش نسبت به ماه گذشته داشته است.
نماد قچار طی 4 ماه از ابتدای سال مالی 33% از کل درآمد سال گذشته را محقق کرده است و نسبت به مدت مشابه افزایش 4 درصدی داشته است.
پیشنهاد مطالعه بیشتر:
کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد
این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد