ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

آموزش مقدماتی ورود به بورس تهران

زمان مطالعه 5 دقیقه
آخرین بروزرسانی 12 مرداد 1403
بورس تهران   کاوه اوحدی
زمان انتشار 26 بهمن 1401
آموزش مقدماتی ورود به بورس تهران

اهمیت آموزش بورس پیش از ورود به عرصه سرمایه‌گذاری در این بازار، بر کسی پوشیده نیست. با انجام معاملات موفق در بورس‌می توانید، در وهله اول ارزش سرمایه خود را از گزند تورم حفظ کرده و در وهله دوم، سرمایه‌تان را نیز بیشتر کنید.

بورس، یکی از انواع بازارهای سرمایه‌گذاری‌ در ایران است که همواره درصد بازدهی بسیار بالایی نسبت به سایر بازارهای مالی داخلی داشته است. البته سود حاصل از این بازدهی بالا تنها نصیب اشخاصی می‌شود که با استفاده از آموزش‌های اصولی، روش درست سرمایه‌گذاری در بورس را فرا بگیرند.

«سرمایه‌گذاری مهمترین مهارتی هست که هر کسی در زندگی باید آن را بیاموزد.»

هومن مقراضی

آموزش مقدماتی بورس

با استفاده از آموزش مقدماتی بورس تهران می‌توانید تمام مفاهیم پایه‌ای مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در بورس را از صفر یاد گرفته و جهت خرید و فروش آتی خود از آن‌ها استفاده کنید. آموزش‌هایی که در ادامه به آن‌ها دسترسی پیدا خواهید کرد شامل موارد مهم زیر می‌شوند:

  • آشنایی با ماهیت بازار سرمایه و بازار بورس
  • آشنایی با انواع بازار بورس در ایران
  • آشنایی با کارگزاری و نحوه انتخاب آن
  • آشنایی با مفهوم سود شرکت‌ها در بازار بورس
  • آشنایی با مفاهیم بورسی مانند سهام شناور، حجم مبنا، حق تقدم و غیره.
  • آشنایی با مفهوم افزایش سرمایه و انواع آن
  • و موارد بسیار مهم دیگر.

ما معتقدیم، آموزش صحیح کلید دستیابی به موفقیت و کسب سود مستمر در بورس است. بنابراین مجموعه آموزش ساده بورس با توجه به اهمیت این موضوع، مجموعه آموزش‌هایی که در ادامه می‌آید را تحت عنوان بورس از صفر برای شما عزیزان آماده کرده تا بتوانید با استفاده از آن‌ها، مفاهیم مقدماتی بورس را در یک سیر منظم یاد گرفته و اولین قدم‌ را برای کسب سود در بورس بردارید.

بازار سرمایه چیست؟

بازار سرمایه چیست؟

در قدم اول برای شروع سرمایه‌گذاری در بورس باید با مفهوم بازار آشنا شوید. بازار، به صورت کلی محلی است که در آن خرید و فروش صورت می‌گیرد. برای آشنایی با بازار سرمایه در ایران و زیرمجموعه‌های مهم آن یعنی بازار بورس و فرابورس، این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

انواع بازار بورس کدامند؟

بازار بورس، محلی است که در آن اوراق بهاداری مانند سهام و اوراق مشارکت خرید و فروش می‌شود. این بازار که محلی مناسب برای کسب سود توسط افراد آموزش دیده است، به چهار دسته (بورس، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی) تقسیم می‌شود. در این مقاله با انواع بازار بورس و مهمترین ویژگی‌های هر کدام از آن‌ها آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

بازار آتی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بازار آتی همان طور که از نام آن مشخص است، محلی برای انجام قراردادهای آتی است. قرارداد آتی (Future Contract) معامله‌ای است که طی آن خریدار و فروشنده توافق می‌کنند تا یک کالای مشخص را در یک زمان معین در آینده و با یک قیمت مشخص معامله کنند. با مطالعه این مقاله به شناخت جامعی از بازار آتی در ایران و انواع قراردادهای آن دست پیدا خواهید کرد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

سهام شرکت به چه معنا است؟

سهام شرکت به چه معنا است؟

سهام، قسمتی از سرمایه یک شرکت است که از انواع اوراق بهادار به حساب می‌آید و اشخاص می‌توانند با خرید آن در مالکیت شرکت سهیم شوند. از آنجایی که سهام، قابلیت نقل و انتقال دارد شما می‌توانید با خرید سهام در قیمت‌های پایین و فروش آن در قیمت‌های بالاتر، کسب سود کنید. برای آشنایی با سهام و انواع آن در بازار بورس ایران، مقاله زیر را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

کارگزاری چیست و چه نقشی در بازار بورس دارد؟

حال که با مفهوم بازار سرمایه، بورس و سهام شرکت‌ها آشنا شده‌اید، وقت آن رسیده است که با کارگزاری آشنا شوید. کارگزاری رابط میان سرمایه گذاران و سازمان بورس است. این مقاله با هدف آشنایی شما با نقش کارگزاری در بورس، انواع کارگزاری‌ها و خدمات آن‌ها در بازار بورس تدارک دیده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

کدام کارگزاری‌ها مطمئن‌تر هستند؟

برای فعالیت در بازار بورس باید یک کارگزاری مطمئن انتخاب کرده و در آن ثبت نام کنید. به طور کلی می‌توان گفت تمام کارگزاری‌ها در ایران قابل اعتماد هستند چون تمام آن‌ها باید از سازمان بورس مجوز فعالیت بگیرند. با این حال از بین کارگزاری‌های متعدد در ایران، کدامیک برای ثبت نام مناسب‌تر است؟ با مطالعه این مقاله مهمترین معیارهای انتخاب کارگزاری را خواهید شناخت.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

سرمایه‌گذاری در بورس را چگونه شروع کنیم؟ چه مدارکی برای شروع نیاز است؟

برای شروع سرمایه‌گذاری در بورس باید در یکی از کارگزاری‌های معتبر و سامانه سجام ثبت نام کنید. امروزه انجام تمامی مراحل ثبت نام به صورت آنلاین امکان‌پذیر است. در این مقاله تمام مدارک مورد نیاز برای شروع سرمایه‌گذاری در بورس و نحوه ثبت نام و احراز هویت توضیح داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

کد بورسی یا کد سهامداری چیست؟

کد بورسی، کدی است که با ثبت نام در سامانه سجام به صورت اختصاصی برای هر سرمایه‌گذار صادر شده و معاملات آتی شما در بازار بورس با استفاده از آن انجام می‌شود. در این مقاله نحوه دریافت کد بورسی را آموزش می‌بینید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

ساعت کار بازار بورس ایران چه زمانی است؟

ساعت کار بازار بورس ایران چه زمانی است؟

برای انجام معاملات در بازار بورس، باید از زمان دقیق انجام معاملات و زمان پیش گشایش سهم‌ها مطلع باشید. با مطالعه این مقاله با ساعات فعالیت بورس آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

حداقل سرمایه برای انجام یک معامله در بورس چقدر است؟

خوشبختانه بازار بورس به سرمایه کمی برای شروع فعالیت نیاز دارد. این مقاله در جهت آشنایی با مبلغ حداقل سرمایه برای ورود به بورس و مقایسه آن نسبت به سایر بازارهای مالی، آماده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

معنای حقیقی و حقوقی در بازار بورس

سهامداران بازار بورس را می‌توان به دو دسته حقیقی و حقوقی تقسیم‌بندی کرد. اشخاص حقیقی در بورس افراد عادی جامعه مثل ما و شما هستند که با میزان سرمایه‌های متفاوت (غالبا خُرد نسبت به حقوقی‌ها) در این بازار فعالیت می‌‌کنند. اشخاص حقوقی به بانک‌ها، شرکت‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و... گفته می‌شود که با سرمایه کلان در بورس فعالیت می‌کنند. نکته مهم نوع عملکرد حقوقی‌ها به هنگام خرید و فروش سهام و استفاده شما از این اطلاعات به عنوان یک سهامدار حقیقی است. در این مقاله تمام نکات مربوط به خرید و فروش حقیقی و حقوقی آموزش داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

فرابورس چیست؟

بازار فرابورس یکی از زیرمجموعه‌های بورس اوراق بهادار تهران است که قوانین ساده‌تری برای پذیرش شرکت‌ها نسبت به بورس دارد. این مقاله جهت آشنایی معامله‌گران با فرابورس و تفاوت‌های آن نسبت به بازار بورس و نحوه خرید سهام شرکت‌های فرابورسی تدارک دیده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مهمترین سایت‌های مرتبط با بورس ایران کدامند؟

یکی از مباحث آموزش مقدماتی بورس، آشنایی با مهمترین سایت‌های بورسی است. در این سایت‌ها اطلاعات با ارزشی برای انجام فرآیند تحلیل فاندامنتال (بنیادی) سهام و تابلوخوانی (یکی از روش‌های شناسایی سهام پربازده) وجود دارد. علاوه بر این، برخی از این سایت‌ها شما را از جدیدترین اخبار مرتبط با بورس، مطلع می‌کنند. برای آشنایی با این سایت‌های کاربردی و اطلاعات موجود در هر کدام از آن‌ها این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

عمق بازار به چه معنا است؟

عمق بازار به چه معنا است؟

عمق بازار، حجم و قیمت سفارشات خرید و فروش موجود در بازار را نشان می‌دهد. در این مقاله با مفهوم عمق بازار، دلیل اهمیت و کاربرد استفاده از داده‌های آن در انجام معاملات، آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

سهام شناور به چه معنا است؟

سهام شناور بخشی از سهام یک شرکت است که صاحبان آن، قصد خرید و فروش نوسانی و عرضه عمومی آن را دارند. سهام شناور که به صورت درصد، مشخص می‌شود در واقع همان سهامی است که توسط سرمایه‌گذاران (حقیقی یا حقوقی) در بورس خرید و فروش می‌شود. میزان سهام شناور شرکت‌ها یکی از فاکتورهای تعیین کننده برای خرید سهام آن‌هاست. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم این مقاله که تمام نکات مربوط به سهام شناور در آن آموزش داده می‌شود را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

نمادها در بورس چه چیزی را نشان می‌دهند؟

برای شناسایی راحت‌تر شرکت‌ها در بورس و عدم استفاده از نام طولانی آن‌ها، به آن‌ها کدهایی چند حرفی اختصاص داده می‌شود. این کدها همان نمادها هستند. برای مثال می‌توان به نمادهایی مثل حکشتی، ذوب، کگل و... اشاره کرد. اکثر افراد در بورس از نام نمادها استفاده می‌کنند بنابراین جهت آشنایی با نمادهای بورسی، نحوه ساخت آن‌ها که در این مقاله توضیح داده شده است را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

حجم مبنا چیست و چه کاربردی دارد؟

حجم مبنا، حداقل تعداد سهامی است که باید در یک روز معاملاتی خرید و فروش شود تا قیمت پایانی سهام بتواند مطابق با دامنه نوسان مجاز تغییر کند. حجم مبنا یکی از مباحث مقدماتی است که پیش از خرید سهام باید مفهوم آن را کاملا یاد بگیرید. در این مقاله با کاربرد حجم مبنا در بورس و فرابورس و رابطه آن با قیمت پایانی آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

محدوده یا دامنه نوسان روزانه قیمت در بورس به چه معناست؟

در بورس ایران، محدوده مشخصی برای تغییر قیمت سهام وجود دارد. برای مثال اگر دامنه نوسان یک نماد مثبت و منفی ۶ درصد باشد، این نماد نمی‌تواند در یک روز معاملاتی بیشتر یا کمتر از این مقدار نوسان کند. برای آشنایی با جدیدترین دامنه نوسان روزانه قیمت در نمادهای بورسی و فرابورسی این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

تفاوت قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی چیست؟ از حجم مبنا چه استفاده‌ای در محاسبه قیمت پایانی می‌شود؟

در بورس ایران علاوه بر قیمت آخرین معامله، قیمتی با عنوان قیمت پایانی نیز وجود دارد که به عنوان قیمت صفر تابلو در روز معاملاتی بعدی در نظر گرفته می‌شود. مقاله زیر در جهت آشنایی با موضوع مهم تفاوت قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی و رابطه قیمت پایانی با حجم مبنا تهیه شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

قیمت سر به سر یا قیمت تمام شده هر سهم خود را چگونه محاسبه کنید؟

قیمت سر به سر یا قیمت تمام شده هر سهم خود را چگونه محاسبه کنید؟

قیمت سر به سر، قیمتی است که اگر سهام یا سایر دارایی‌های مالی خود را در آن قیمت بفروشید، سود و زیان شما صفر خواهد شد. با مطالعه این مقاله، مفهوم قیمت سر به سر و نحوه محاسبه آن در مواقعی که به صورت پلکانی سهامی را خریداری می‌کنید، را یاد خواهید گرفت.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

گره معاملاتی به چه معناست؟

گره معاملاتی، زمانی به وجود می‌آید که نمادها در صف فروش یا صف خرید قفل شده و قیمت پایانی نمادها نیز در چند روز متوالی تغییر چندانی نمی‌کند. گره معاملاتی از موارد مهمی است که پیش از سرمایه‌گذاری در بورس باید حتما با آن آشنا شوید. انواع موقعیت‌های تشکیل گره معاملاتی، نحوه مشاهده لیست نمادهایی که مشمول گره معاملاتی شده‌اند، نحوه رفع گره معاملاتی و سایر موارد مهم در این مقاله آموزش داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

شاخص بورس چیست؟ شاخص بورس تهران چگونه محاسبه می‌شود؟

به طور کلی شاخص بورس، میانگین تغییرات قیمت سهام شرکت‌های موجود در بازار را نشان می‌دهد. تحلیل شاخص‌های مختلف بورسی یکی از کارهایی است که معامله‌گران باید پیش از خرید سهام، انجام دهند. در این مقاله با انواع شاخص در بورس، نحوه محاسبه و تاثیر تغییرات شاخص جهت خرید سهام، آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

شاخص هم وزن به چه معنا است و تفاوت آن با شاخص کل چیست؟

شاخص کل و شاخص هم وزن مهمترین شاخص‌های بورس تهران هستند. تحلیل تغییرات این دو شاخص پیش از خرید سهام یکی از موارد مهمی است که سرمایه گذاران باید با آن آشنا شوند. این مقاله در جهت آموزش این موضوع تهیه شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

EPS چیست؟ DPS چیست و چه فرقی با هم دارند؟

EPS چیست؟ DPS چیست و چه فرقی با هم دارند؟

EPS‌ به معنای سود خالص هر سهم و DPS به معنای سود نقدی یا سود تقسیمی هر سهم است. این دو فاکتور یکی از عوامل تعیین‌کننده برای خرید سهام به حساب می‌آید. کاربرد EPS‌ و DPS در بورس و تفاوت این دو با یکدیگر، نحوه آگاهی از مقادیر آن‌ها، تاثیر میزان سود خالص و سود نقدی بر قیمت سهام شرکت‌ها، نحوه دریافت سود نقدی توسط سهامداران و... از موارد مهمی هستند که در این مقاله آموزش داده شده‌اند.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

P/E چیست و ۳ استفاده ای که از آن می‌شود؟

نسبت قیمت به سود یا P/E، یکی از مفاهیم مهمی است که در انتخاب سهام از آن استفاده می‌شود. در این مقاله با این نسبت و کاربرد آن در بورس آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

افزایش سرمایه چیست و انواع آن کدامند؟

افزایش سرمایه یکی از راه‌های تامین مالی شرکت‌ها در بورس است که انواع مختلفی دارد. بعد از افزایش سرمایه، قیمت سهام شرکت تغییر می‌کند. سوال بسیاری از افراد این است که در کدامیک از افزایش سرمایه‌ها شرکت کنند؟ توضیح انواع افزایش سرمایه و نکات مهم آن‌ها برای سرمایه‌گذاران، نحوه محاسبه تغییرات قیمت سهام پس از انواع افزایش سرمایه، نحوه شرکت در افزایش سرمایه و... از مواردی هستند که در این مقاله بسیار مهم آموزش خواهید دید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

حق تقدم سهام چیست؟

زمانی که شرکت‌ها تصمیم می‌گیرند با استفاده از سرمایه عمومی افزایش سرمایه دهند، اوراقی منتشر کرده و در ابتدا فرصت خرید این اوراق (سهام جدید) را به سهامداران فعلی خود می‌دهند. به این اوراق، حق تقدم خرید سهام گفته می‌شود. در این مقاله با مثال‌های متعددِ حق تقدم در بورس، رابطه حق تقدم و درصد مالکیت، نحوه استفاده از حق تقدم، نحوه استفاده از اطلاعیه‌های کدال مرتبط با حق تقدم و سایر موارد مهم دیگر آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

پرتفوی (= پرتفولیو) یا سبد سهام چیست؟

پرتفوی (= پرتفولیو) یا سبد سهام چیست؟

پرتفوی یا سبد سهام، ترکیب مناسبی از سهام یا سایر دارایی‌های مالی است. هر معامله‌گری باید بتواند به جای استفاده از صرفا یک سهم، پرتفوی مناسبی متشکل از بهترین و پربازده‌ترین سهم‌ها برای خود تشکیل دهد تا بدین طریق ریسک سرمایه‌گذاری خود را کاهش دهد. برای آشنایی با نحوه چینش پرتفوی مناسب این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

معاملات بورس چقدر کارمزد دارد؟

پیش از شروع معاملات در بورس باید از میزان کارمزد معاملات مطلع شوید. این کارمزد توسط کارگزاری و به هنگام خرید یا فروش سهام از حساب شما کسر می‌گردد. با مطالعه این مقاله، جزئیات مربوط به کارمزد معاملات در بورس و فرابورس را یاد خواهید گرفت.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مجمع شرکت‌های بورسی چیست؟

مجامع بورسی، جلساتی هستند که با حضور مدیران شرکت و سهامداران آن‌ها برگزار می‌شوند و در آن‌ها تصمیمات مهمی مانند افزایش سرمایه و میزان تقسیم سود نقدی گرفته می‌شود. اینکه یک سرمایه‌گذار چطور می‌تواند در این مجامع شرکت کند و یا به اطلاعات مربوط به نتایج آن که تاثیر مهمی در قیمت سهام شرکت خواهد داشت، دسترسی پیدا کند؟ از جمله مواردی هستند که در این مقاله به آن‌ها اشاره شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

ناظر بازار بورس چه وظیفه ای دارد؟

آشنایی با پیام ناظر و نقش ناظر بورس یکی دیگر از مفاهیم آموزش مقدماتی بورس است که پیش از سرمایه‌گذاری باید با آن آشنا شوید. پیام ناظر شامل مواردی مانند افشای اطلاعات با اهمیت، زمان تشکیل مجامع بورسی، رشد قیمت بیش از ۵۰ درصدی نماد و... می‌شود. برای آشنایی با انواع وظایف ناظر بورس، پیام ناظر و نحوه دسترسی به آن‌ها این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مفهوم ریسک در بازار بورس چیست؟

سرمایه‌گذاری در بورس همچون سایر بازارهای مالی، با ریسک همراه است. برای مقابله با این ریسک و کاهش آن، ابتدا باید مفهوم ریسک و انواع آن را یاد بگیرید. سپس می‌توانید با استفاده از راهکارهای اصولی مدیریت ریسک، مقدار را کاهش دهید. تمام این موارد به همراه سایر نکات مهم در خصوص ریسک در این مقاله آموزش داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

تحلیل فاندامنتال (بنیادی) چیست و چگونه انجام می‌شود؟

تحلیل فاندامنتال (بنیادی) چیست و چگونه انجام می‌شود؟

تحلیل فاندامنتال یا بنیادی یکی از روش‌های تحلیل سهام است که سرمایه‌گذاران با استفاده از آن ارزش واقعی یا ذاتی سهام را پیدا می‌کنند. در این روش وضعیت اقتصاد ملی، عملکرد مالی شرکت و صنعت مربوط به آن تحلیل می‌شود. با استفاده از تحلیل بنیادی می‌توان سهام مناسب خرید را پیدا کرد. در این مقاله، تحلیل بنیادی در بورس به طور کامل آموزش داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

صورت‌های مالی به چه معنا است؟

صورت‌های مالی، گزارشاتی هستند که شرکت‌ها از عملکرد مالی خود (در سایت کدال) منتشر می‌کنند. این گزارشات به عنوان مهمترین ابزار تحلیل بنیادی سهام به حساب می‌آیند. آشنایی با ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد از جمله مواردی هستند که در این مقاله آموزش خواهید داد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

تحلیل تکنیکال چیست؟

تحلیل تکنیکال یکی دیگر از روش‌های تحلیل سهام است که تسلط بر آن برای کسب موفقیت در بورس الزامی است. در این روش با استفاده از اطلاعات مربوط به گذشته‌ی قیمت و حجم معاملات، روند آینده آن پیش‌بینی می‌شود. برای آشنایی کامل با مبحث تحلیل تکنیکال و تمام ابزارها، الگوها، روندها، اندیکاتورها و سایر تکنیک‌هایی که در آن استفاده می‌شود، این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتورها یکی از مهمترین ابزارهای تحلیل تکنیکال هستند که با استفاده از یک سری روابط ریاضی خاص و داده‌های مربوط به حجم معاملات و قیمت سهام، روند آینده را به صورت گرافیکی بر روی نمودار پیش‌بینی می‌کنند. در این مقاله جامع با تمام اندیکاتورها و اسیلاتورهای موجود در تحلیل تکنیکال مثل مووینگ اوریج،RSI ، ایچیموکو و... آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

انواع گپ قیمتی و ویژگی های آن در تحلیل تکنیکال

گپ یا شکاف قیمتی یکی از مفاهیم تحلیل تکنیکال است. منظور از گپ، نواحی خالی در نمودار است که در آنجا معامله‌ای انجام نشده است. در این مقاله با انواع گپ و نحوه استفاده از آن‌ها آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

اعتبار یا اهرم معاملاتی (Leverage) چیست؟

جهت انجام معاملات در بازار آتی ایران از اهرم معاملاتی نیز استفاده می‌شود. بنابراین اگر قصد فعالیت در این بازار را دارید باید نحوه استفاده از این ابزار را یاد بگیرید. لوریج، ابزاری است که در بازار فارکس به وفور از آن استفاده می‌شود. در این مقاله به شکل جامع با اهرم معاملاتی و نحوه استفاده از آن آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

آیا احتمال دارد که تمام پولمان در بورس از بین برود؟

در حالت معمول احتمال از دست رفتن تمام سرمایه در بورس وجود ندارد اما این احتمال وجود دارد که در صورت آموزش ندیدن، افراد بخش زیادی از سرمایه خود را از دست بدهند. تنها در یک صورت  ممکن است تمام پولتان در بورس را از دست بدهید. این مقاله با هدف پاسخ به این پرسش مهم تدارک دیده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

حد ضرر یا سود در بازار بورس به چه معنا است؟

حد ضرر یا سود در بازار بورس به چه معنا است؟

حد سود و حد ضرر سطوحی از قیمت هستند که معامله‌گران از آن‌ها به عنوان نقطه خروج از معامله استفاده می‌کنند. تعیین حد سود و حد ضرر پیش از ورود به معامله ضروری است و عدم تعیین آن ممکن است منجر به زیان شدید شما شود. در این مقاله مسئله مهم حد سود و ضرر و نحوه تعیین آن در بورس آموزش داده می‌شود.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

برای سرمایه‌گذاری در بورس به چه امکانات و تجهیزاتی نیاز است؟

برخی از افراد گمان می‌کنند که برای تبدیل شدن به یک معامله‌گر حرفه‌ای باید حتما تجهیزات پیچیده‌ای داشته باشند یا از جدیدترین سیستم‌های کامپیوتری استفاده کنند. در این مقاله تمام نکات در این خصوص، توضیح داده شده است.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

طریقه‌ی پرداخت پول و دریافت پول از کارگزاری‌ها چگونه است؟

شلرژ حساب کارگزاری و دریافت پول (به هنگام فروش سهام و کسب سود) به صورت آنلاین و به راحتی صورت می‌پذیرد. برای آشنایی با جزئیات بیشتر در این خصوص، این مقاله را مطالعه کنید.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

سود منطقی در بورس چقدر است؟

حتما این سوال برای شما هم پیش آمده که با شروع فعالیت در بورس، چقدر سود خواهید کرد؟ هر معامله‌گری با توجه به میزان سرمایه و مهارت‌اش در معامله کردن میزان سود متفاوتی کسب می‌کند. در این مقاله با جزئیات بیشتر در مورد میزان کسب سود از بورس (که در صورت استفاده از آموزش صحیح قطعا بیشتر از سود سپرده بانکی خواهد بود) آشنا خواهید شد.

ادامه مقاله را مطالعه کنید.

 

جهت آشنایی با نحوه کسب سود در بازار بورس، خواندن مقالات زیر نیز پیشنهاد می‌شود.

 

سوالات متداول

۱- چطور می‌توان در بورس ثبت نام کرد؟

برای ثبت نام در بورس ابتدا یک کارگزاری مناسب انتخاب کرده و در آن ثبت کنید. ثبت نام در سامانه سجام هم الزامی است. اکثر کارگزاری‌ها این امکان را فراهم کرده‌اند تا همزمان با ثبت نام در کارگزاری بتوانید در سامانه سجام هم ثبت نام کرده و به صورت غیرحضوری احراز هویت کنید.

۲- آیا با سرمایه کم می‌توان در بورس فعالیت کرد؟

بله. یکی از مزیت‌های بازار بورس، شروع سرمایه‌گذاری با مبالغ پایین است. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری در بورس، ۵۰۰ هزار تومان است.

۳- نحوه خرید سهام پربازده چگونه است؟

برای خرید سهام پربازده باید از آموزش‌های اصولی بورس استفاده کنید. مجموعه آموزش بورس، با ارائه آموزش‌های کاربردی و معتبر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

 

لینک کوتاه این مقاله: https://amoozesh-boors.com/i/ese

: ارسال نظر
نظرات :
  • comment 4697
    SaraNiyazi
    1402-10-13

    سلام در کدوم دوره آموزشیتون به صورت کامل بازار بورس تهران آموزش داده شده؟

    • با سلام و احترام فراوان خدمت شما دوست عزیز، در دوره آموزشی( تابلو خوانی، نوسان گیری و سایر ترفند های بورس) به طور کامل بازار بورس تهران را آموزش داده ایم که میتوانید از لینک زیر اطلاعات بیشتری در مورد این دره کسب کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/boors-tehran-training-lim

آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود